ANNONSSAMARBETE MED BRAUN
Epilerar. Braun.


Njuter du lite extra av att gå barbent när benen är alldeles släta? Då borde du testa epilering! Men är inte epilering bara för personer med riktigt hög smärttröskel? Nej, så är det inte. Visst, epilering kan göra lite ont de första gångerna innan du har vant dig och innan håren tunnats ut av regelbunden epilering, men när du väl fått in tekniken lovar vi att du kommer hålla hårt i din kära epilator. Förutom att du får riktigt silkeslena ben av att epilera, spar du nämligen både tid och pengar!

5 uppskattade fördelar med att använda epilator

Brauns Silk-epil 9 tar effektivt bort oönskat hår.

1. Smärtan minskar med tiden. När du epilerar regelbundet och har håret på rätt längd kommer smärtan bli mindre och mindre. Tänk på att hålla huden sträckt och duscha varmt innan så att huden blir varm och beredd på epileringen.

2. Du spar tid! Med epilering är du hårfri längre och eftersom det tar fyra veckor för håret att växa ut igen sparar du tid, som du kanske tidigare lagt på att ta bort oönskat hår.

3. Du behöver inte ”spara ut” hår för att epilera. En epilator kan dra ut hår som är tre gånger kortare än vad vax kan. Faktiskt är den ultimata längden 3-5 mm så du hinner inte störa dig på långa hårstrån under tiden du ”väntar” på att epilera benen igen.

4. Håret blir tunnare. Hårstråna blir både tunnare och finare och tar allt längre tid på sig att växa ut om du epilerar regelbundet.

5. Du spar pengar! Genom att epilera som trots allt så gott som är en engångskostnad sparar du pengar som du annars kanske lagt på salong eller på andra lösningar för att ta bort det oönskade håret.

Med Brauns Silk-epil 9 får man den där sköna silkeslena känslan som man gärna drömmer om.

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: