Bästa skönhetsprodukter i juli månad

Kure Bazaars The Natural Pedicure Ritual

Att fixa pedikyr var som helst när som helst har just blivit betydligt enklare. Stoppa bara ner Kure Bazaars The Natural Pedicure Ritual i resväskan så har du allt du behöver, från fil och trästicka att puffa upp nagelband med till strumpor och fotmask fylld med ekologiska ingredienser. Ca 90 kr.

Rose Moisture Plus Revitalising

Byt ut din vanliga dagcreme mot ett lättare alternativ men var noga att ändå få ordentligt med fukt. Fyller huden med just detta gör Jurliques ljuvligt sköna och svalkande gel-lotion Rose Moisture Plus Revitalising där ingredienserna kommer från biodynamiska odlingar, t ex nyponrosolja. Ca 395 kr.

Pürminerals Afterglow Illuminating Powder

Hybrider är toppen, speciellt när de är snälla mot huden och gör att vi blir snyggare. Därför får Pürminerals Afterglow Illuminating Powder följa med i handväskan. Kinderna får fin lyster men också rena mineraler, ceramider, magnoliaextrakt, hyaluronsyra och mycket annat som binder fukt, motverkar inflammationer och skyddar mot sådant i luften som huden inte gillar. Ca 295 kr.

Tangerine Vanilla Bodylotion från svenska cosmeceuticlasmärket Cicamed

Den friska doften från mandarin tillsammans med lite vanilj gör Tangerine Vanilla Bodylotion från svenska märket Cicamed till en favorit att smörja in kroppen med efter stranden. Här har man dessutom blandat ekologisk kokosolja med sheasmör, aloe vera och rapsolja som tillsammans ger en riktigt len och mjuk effekt. Ca 200 kr.

Eyes To Kill Solo i Gun Metal från maestro Armani

Skimrande bruntoner är riktigt snyggt till sommarbrun hud, här Eyes To Kill Solo i Gun Metal från maestro Armani , en skugga som glider på huden, är så enkel att tona och samtidigt kan läggas så tunt att du kan använda den som eyeliner utan vatten. Kombinera med svart på fransarna och närmast franslinjen för en riktigt fin festeffekt. Ca 345 kr.

Lipcolor Pen från svenska Makiash

Smidig att få med sig vart du än ska och lätt att måla på utan spegel är Lipcolor Pen från svenska Makiash som bara ger en gnutta glans. Vi väljer gärna den mustigt mörka Cold Plum till kvällen, lika snygg för sig själv som tillsammans med den skimrande bruna ögonskuggan från Armani. Ca 175 kr.

Visningsbild: Jonas Gustavsson