ANNONSSAMARBETE MED VICHY
allt om anti age-hudvård bästa krämer och serum

Allt du vill veta om anti age-hudvård och bästa anti age-krämerna och serumen.

TT
Advertisement

Du har säkert redan hört talas om anti age-produkter, men hur fungerar de egentligen, och vad är viktigt att tänka för att använda dem rätt? I den här artikeln guidar vi till allt som är bra att veta om anti age-hudvårdoch hur du får till en effektiv hudvårdsrutin med Vichys nya anti age-serum Liftactiv Retinol Serum.

Vad är anti age-produkter?

Anti age är en benämning för produkter som fokuserar fina linjer, rynkor och pigmentförändringar och som ger huden lyster, spänst och har en utjämnande effekt. Det är viktigt att komma ihåg att rynkor är naturliga och vackra precis som de är. Hudens fina linjer berättar om ett liv som har levts, och ingen kan helt undgå att rynkor. Därför är anti age-produkter inte skapade för att ta bort varenda rynka fullkomligt. Syftet med anti age-produkter är snarare att vårda huden bästa möjliga sätt, samtidigt som de aktiva ingredienserna i produkterna kan minska och reducera ålderstecken.

vad är anti age

Se till att vårda huden rätt redan från 30-årsåldern.

PeopleImages.com - Yuri A

Varför ska man använda anti age-produkter?

Huden är kroppens största organ, och det är viktigt att ta hand om den. Redan i slutet av 20-årsåldern och början av 30-årsåldern börjar hudens naturliga kollagenproduktion att minska. Det innebär att ansiktet gradvis förlorar fyllighet, elasticitet och lyster. Det är också under denna process som de flesta börjar märka av tidiga ålderstecken som fina linjer och rynkor.

En bra hudvårdsrutin med aktiva ingredienser och vitaminer är avgörande för att förebygga och minska hudens åldrande. Därför är det en god idé att börja använda anti age-produkter redan från mitten av 20-årsåldernbörja med en produkt för att låta huden vänja sig vid de aktiva ingredienserna.

Aktiva ingredienser i hudvård

Det kan vara svårt att veta vilka anti age-produkter man ska börja med att inkludera i sin hudvårdsrutin, men det måste inte vara komplicerat. Håll dig till en dagkräm med effektiva ingredienser under dagen och satsa ett bra anti age-serum under natten.

Det nya serumet Liftactiv Retinol Serum från Vichy innehåller den aktiva ingrediensen retinol – en form av A-vitamin som betraktas som ett riktigt mirakelvitamin inom hudvård. Liftactiv Retinol Serum minskar effektivt fina linjer, rynkor och pigmentfläckar i ansiktet och ger lyster till hyn när det får verka över natten.

anti age serum från vichy
Sebastien BOGLIOLO

Vad är retinol?

Retinol är känt för sina fantastiska förmågor att minska fina linjer och rynkor. Det aktiva ämnet främjar produktionen av kollagen och elastin, vilket både jämnar ut hudstrukturen och får huden att se yngre ut.

introducerar du retinol-serum i din hudvårdsrutin

Liftactiv Retinol-serumets aktiva formula gör underverk för hyn, men det är viktigt att du börjar använda det stegvis användning av retinol kan leda till rodnad och torrhet. Här är tre tips för hur du bäst introducerar serumet från Vichy i din hudvårdsrutin:

  • Vecka 1: Börja med att applicera två till tre droppar serum, två kvällar i veckan.
  • Vecka 2: Applicera serumet varje kväll innan nattkräm.
  • Vecka 3: Om din hud inte ännu har uppnått tolerans för serumet kan du antingen välja att applicera det färre kvällar i veckan eller att minska mängden som appliceras. sätt låter du huden gradvis vänja sig vid de aktiva ingredienserna.

Produkten att använda tillsammans med retinol-serum

Dagkrämen Liftactiv Collagen Specialist Day är en avancerad anti age-dagkräm som ger både omedelbara och långsiktiga resultat. Krämen innehåller pro-kollagen-peptider, som hjälper till att öka produktionen av kollagen i huden. Krämen främjar cellförnyelsen i huden och bekämpar ålderstecken som rynkor, bristande elasticitet, pigmentförändringar och ojämn hudton. Tillsammans med Liftactiv Retinol-serumet lägger duon grunden för den perfekta anti age-hudvårdsrutinen.

anti age kräm från vichy

Läs mer och köp Liftactiv Collagen Specialist Day här (länk).

Detaljen att inte missa i anti age-hudvårdsrutinen

De aktiva anti age-ingredienserna ger effektiva resultat, och det är extra viktigt att skydda huden noga när du använder dem. Därför är en skyddande solkräm ett måste. Vichys Capital Soleil UV-Age solkräm är en lätt och vårdande solkräm som, förutom sin höga solskyddsfaktor SPF 50+, även innehåller anti age-ingredienserna peptider och niacinamid. Solkrämens formula förebygger ålderstecken i huden och motverkar pigmenteringar, fina linjer och rynkor.

anti age-solkräm från vichy

Läs mer och köp Capital Soleil UV-Age här.

Applicera solkrämen som det sista steget i din hudvårdsrutin och låt den torka innan du applicerar din makeup. sätt kan du vara säker att din hud är skyddad under dagen.

Vichy Liftactiv

Vichys hudvårdsserie Liftactiv är en avancerad anti age-serie som bekämpar rynkor, fina linjer och pigmentförändringar. Den hjälper till att förbättra hudens textur samtidigt som den bevarar hudens spänst och skyddar mot ålderstecken.

Mest läst