Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Allt om Caias nya fysiska butik

06 okt, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografcaia cosmetics samt tt
bianca ingrosso intar NK med sitt Caia
Snart kan du känna och klämma på produkterna i Bianca Ingrossos skönhetsuniversum när märket öppnar sin första pop-up
Annons
Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen påBrand logo
Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen på

Sedan starten 2018 har Caia Cosmetics bara funnits exklusivt online men om några veckor tar man steget och öppnar sin första fysiska butik. Destinationen är NK i Stockholm och här kommer du nu alltså kunna känna, klämma och shoppa produkter som Glow Bronzer, BB-Stick och That Dewy Look Setting Spray. Det här gör varuhuset till en än hetare skönhetsdestination, sedan tidigare hittar du märken som Charlotte Tilbury, Diptyque och Maison Francis Kurkdjian exklusivt här.

Annons

Då öppnar Caia sin första fysiska butik

Torsdagen den 12 oktober är det dags, då drar Caia Cosmetics igång med sin rosa pop-up på entréplanet. Enligt pressmeddelandet är NK först ut med att lansera Caia fysiskt vilket kan tyda på att märket planerar fler liknande aktiviteter. Än så länge finns bara butiken på skiss men det blir ett rosa universum som väntar med ett kurerat utbud.

- Jag är stolt över att äntligen kunna välkomna våra kunder till vår magiska Caia-värld, säger Bianca Ingrosso om nyheten.

Annons
bianca ingrosso med caia

- Under hela processen med att skapa denna pop-up har vårt mål varit att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. På öppningsdagen kommer därför NKs klocka för första gången någonsin att ändra färg till rosa för att fira lanseringen, fortsätter hon.

Har du inte möjlighet att ta dig till Caias popup-butik? Här hittar du alla deras produkter online (reklamlänk).

Annons