I annonssamarbete med L´oréal

Världens största skönhetsmecka just nu är utan tvekan Sydkorea och trenderna inom Korean Beauty eller K-Beauty som det oftast kallas sprids blixtsnabbt världen över. Här är en hud med lyster den ultimata symbolen för skönhet och koreanska kvinnor söker ständigt efter de senaste produkterna som ska ge en felfri hud. Trenden alla pratar om där just nu är Cicacream, och den är utan överdrift omåttligt populär i Asien!

En av anledningarna till att Cica blivit så poppis tros vara att det är en produkt som svarar på det mesta kvinnor söker inom hudvård, och nu kommer trenden till Sverige! L´Oréals Revitalift Cicacream-serie bestående av Cicacream, nattkräm och ögonkräm innehåller de två kraftfulla komponenterna Pro-retinol och Centella asiatica som ger hudvården en riktig boost.

Pro-retinol är en ingrediens som håller huden smidig och spänstig, och som är känd som rynkförgöraren nummer ett. Den solfjäderformade växten Centella asiatica är en kraftfull medicinsk ört som använts i tusentals år i länder som Kina, Japan och Indien som lindring för bland annat brännsår och psoriasis. Växten kallas också tigerört och legenden säger att den fick sitt smeknamn för att tigrar brukade rulla sig i växten för att läka sina sår efter att de varit i slagsmål.

Så funkar Cica
Med åldern så försvagas hudbarriären, vilket gör att vi förlorar mer fukt, får tydligare rynkor och förlorar fasthet. Applicera morgon och kväll efter tvätt, innan resten av din hudvårdsrutin så kommer din hud kännas mjukare, bli jämnare och få en finare ton med reducerade rynkor. Det är inte svårare än så om man vill hoppa på en av världens största skönhetstrender!