ANNONSSAMARBETE MED EUCERIN

Hudvård för mogen hud behöver inte vara krånglig eller kostsam, men vad den däremot bör vara är resultatinriktad på de förändringar som sker med huden när vi åldras. När vi är 50+ förändras nämligen hudens struktur – och vår hudvård behöver vara fokuserad på att ge oss fukt, spänst och lyster. Modellen och influencern Eva Wikner, 70 år har under stora delar av sitt liv inte lagt så mycket fokus på hudvård och aldrig haft någon tanke bakom sin hudvårdsrutin, men för 15 år sen upptäckte hon Eucerins guldserie Hyaluron-Filler+ Elasticity som väckte ett intresse.

– Det kändes kul och det väckte ett behov hos mig. Tidigare kändes det här med hudvård lite tillkrånglat. Med Eucerin var det så enkelt, och det gillade jag.

Eucerin

Eucerins guldserie fokuserar på resultatinriktad hudvård för 50+ och ger spänst, fasthet och lyster.

Enkel rutin som gör skillnad

Eva berättar att många reagerar på att hennes hud ser friskare ut sen hon började använda Eucerin och att hon ser en förändring i spegeln.

– När jag smörjt in mig tycker jag att min hud ser fräschare och piggare ut. Det är ingenting som stramar och jag får en lyster som jag inte hade innan. Men rynkorna kommer ju med åldern och sätter sina spår. Man kan inte se ut som 40 när man är 70 år även fast man känner sig så. Men jag har inga problem med att åldras och känner mig nöjdare nu när jag är äldre än när jag var ung.

Eva Wikner

Guldserien från Eucerin väckte ett hudvårdsintresse hos influencern Eva Wikner, 70 år.

Eva berättar att alla enkelt kan ta efter hennes hudvårdsrutin eller plocka ut favoriterna.

– På morgonen efter att jag rengjort ansiktet applicerar jag Hyaluron Filler + Elasticity 3D Serum och dagkrämen Hyaluron-Filler + Elasticity. Det gör min hud jättemjuk och funkar väldigt bra. På kvällen adderar jag ett ansiktsvatten som löser upp make-up och sen Hyaluron Filler + Elasticity 3D Serum och nattkrämen Hyaluron-Filler Night från Eucerin. Produkterna är väldigt effektiva och jag ser skillnad.

Produkter med aktiva ingredienser

Guldserien från Eucerin som Eva använt har utvecklats särskilt för att hjälpa mogen hud att se och må så bra som möjligt – hudvårdsserien ger dig en mer återfuktad, slät och strålande hud.

Dag- och nattkräm

Dag- och nattkrämen Hyaluron Filler + Elasticity Day och Hyaluron Filler + Elasticity Night innehåller återfuktande hyaluronsyra som fyller ut rynkor och och ett nytt Kollagen-Elastin komplex som ökar hudens kollagenproduktion och stödjer cellförnyelsen. Dag-och nattkrämerna innehåller också den patenterade ingrediensen Thiamidol som effektivt reducerar pigmentfläckar. Dagkrämen finns tillgänglig med SPF 15 och SPF 30.

dag och nattkräm Eucerin

Serum

Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum ökar hudens spänst och slätar ut mogen hud. Med hjälp av den patenterade ingrediensen Thiamidol reduceras pigmentfläckar, hyaluronsyra hjälper huden att behålla sin naturliga fuktbalans och den aktiva ingrediensen Arctiin förbättrar hudens elasticitet.

Serum eucerin guldserie

Ögonkräm

Även ögonkrämen Hyaluron-Filler + Elasticity Eye SPF 20 jobbar som resten av serien på att förbättra hudens spänst och fylla ut rynkor. Formulan som innehåller Kollagen-Elastin Komplex ökar hudens elasticitet och ger ökad lyster. Som en skyddande bonus innehåller ögonkrämen också SPF 20.

ögonkräm eucerin guldserie

Mindre synliga pigmentfläckar

När vi åldras är det inte ovanligt att det dyker upp pigmentfläckar, eller åldersfläckar som de ibland också kallas i huden. För Eva som började se fläckar för några år sen har Eucerins guldserie hjälpt till att reducera dem.

– Pigmentfläckarna försvinner inte helt men de har bleknat och har blivit mindre störande och jag har slutat tänka på dem. Fingranskar jag mitt ansikte så ser jag dem såklart men jag tänker faktiskt inte på dem längre.

När Eva reste bort under några veckor och inte packade alla sina produkter blev det extra tydligt hur stor skillnad hennes hudvårdsrutin faktiskt gjorde på pigmentfläckarna.

– Under de veckor jag var bortrest utan min hudvårdsrutin så märkte jag att fläckarna kom tillbaka. Men när jag kom hem igen och körde min rutin som vanligt så minskade dem och jag har fått en jämnare hudton.

Glöm inte händerna

När det kommer till hudvård så lägger många av oss krutet på ansiktet, men Eva tipsar om att inte glömma händerna, eftersom även de åldras. Med Hyaluron-Filler + Elasticity Hand Cream, en handkräm med SPF 30 så förbättras hudens spänst, pigmentfläckar minskar och händerna skyddas mot för tidigt åldrande samtidigt som de återfuktas.

handkräm eucerin guldserie

– Rätt som det är så blir händerna gamla också men med den här handkrämen ser de friskare och mer välmående ut. Mina händer har pigmentfläckar precis som ansiktet, men när jag smörjer mig med regelbundet så bleknar fläckarna och händerna blir mycket snyggare.

Mest läst