ANNONSSAMARBETE MED LA PROVENCALE BIO

Vi vill gärna hålla kvar känslan av sommaren en bit in på hösten och drömma oss tillbaka till värmen och solen som kysser vår hud. Varför inte lägga till en touch av det soliga Provence i din hudvårdsrutin i höst? Med den nya ekologiskt certifierade hudvårdsserien La Provencale Bio – en rad effektiva hudvårdsprodukter som innehåller ekologisk olivolja från Provence kan du göra just det.

ELIN LANNSJO SWE

Oliverna i hudvårdsserien odlas i Provence och kallpressas endast 24 timmar efter skörden för att få en hög koncentration av antioxidanta polyfenoler – en grupp ämnen med ett naturlig anti-aging-koncentrat, som jämnar ut och gör huden fastare. Tack vare dessa ämnen hjälper produkterna från La Provencale Bio både till att skapa och bevara hudens naturliga lyster och utstrålning.

En som använt sig av produkterna är influencern Elin Lannsjö.

– I sommar har jag upptäckt franska La Provencale Bio och deras härliga hudvårdsprodukter. Den unika ingrediensen i serien är den ekologiskt certifierade olivoljan från Provence. Den är naturligt rik på kraftfulla antioxidanter, vilket gör produkterna både lyxiga och effektiva i sitt innehåll. Jag förälskade mig omedelbart i den rika krämiga konsistensen och de varma naturliga noterna av vilda örter och lavendel.

På morgonen

Steg 1: Rengör huden
La Provencale Bio Micellar Water Purity är ett effektivt micellärt vatten som rengör huden djupt utan att torka ut den.

Steg 2: Applicera fukt i ansiktet
Oavsett vilken hudtyp du har, så behöver den fukt. I produktsortimentet från La Provencale Bio hittar du olika sorters fuktgivande dagkrämer. Förutom att lämna huden silkeslen, uppfyller de olika behov. Dagkrämerna inkluderar Creme Of Youth Anti-Age Cream, Creme Of Youth Anti-Wrinkle Creme, Cream Of Radiance Hydrating Face Cream och Balm Of Radiance Nourishing Face Cream.

Steg 3: Applicera extra fukt runt ögonen
Ge den fina huden runt ögonen en skonsam vård med Balm Of Youth Anti-Age Eye Contour Cream, som både återfuktar och minskar fina linjer och rynkor.

På kvällen

Steg 1: Rengör huden
La Provencale Bio Micellar Water Purity är ett effektivt micellärt vatten som rengör huden på djupet utan att torka ut den. Lägg också en bra rengöringsmask 1-2 gånger i veckan för att rengöra huden från orenheter och göra den jämnare. Mask of Purity Cleansing Face Mask gör jobbet.

Steg 2: Använd serum

La Provencale Bio Oil Of Youth Night Serum vårdar intensivt, har en utjämnande effekt och skyddar din hud mot yttre påverkan. Genom att använda serumet kommer du med tiden att uppleva en mer fräsch och glänsande hud.

Steg 3: Ge ditt ansikte ökad fuktighet
Applicera La Provencale Bio Balm Of Youth Anti-Age Night Cream ovanpå serumet – en intensivt vårdande kräm med anti-aging egenskaper som hjälper till att bygga upp en skyddande barriär och gör din hud mer motståndskraftig. Cremen minskar synligheten av fina linjer och rynkor.

Steg 4: Applicera extra fukt runt ögonen
Ge den känsliga huden runt ögonen en skonsam vård med Balm Of Youth Anti-Age Eye Contour Cream, som både återfuktar och minskar fina linjer och rynkor.

Mer kroppsvård från La Provençale Bio

TV: 3 hudvårdstips för dig med mogen hy
1:59

Efter reklamen: TV: 3 hudvårdstips för dig med mogen hy

(1:59)

Mer läsning

Femina