ANNONSSAMARBETE MED OSLO SKIN LAB

Visste du att huden kan påverkas lika mycket inifrån som utifrån? Visst har krämer, behandlingar och spf-produkter en avgörande betydelse för hur vår hud mår – men vad många glömmer är att en boost inifrån också kan göra susen för vårt yttre!

Därför är det inte så konstigt att kollagenpulver seglat upp som ett populärt komplement till hudvårdsprodukter de senaste åren. Feminas bloggare och skönhetsexpert Jessica Blockström var väldigt nyfiken på trenden och resultatet det kunde ge – hon bestämde sig därför för att testa The Solution™ Anti-wrinkle collangen från Oslo Skin Lab.
– Det finns en placebokontrollerad studie som visar att just det här kollagenpulvret har effekt. Det var en av anledningarna till att jag ville testa det, berättar hon.

The Solution Anti-wrinkle collagen passar perfekt att blanda i frukosten.

Erbjudande:

Just nu får du 50% rabatt på första paketet! Här kan du läsa mer.

The Solution – effektiv hudvård inifrån

Och hon har fått resultat – Jessica både ser och känner stor skillnad på huden sen hon började ta The Solution varje dag.

– Huden känns spänstigare och fräschare över hela kroppen men jag upplever också att vissa linjer blivit mindre djupa. Jag har främst märkt effekt i ansiktet eftersom jag är mest uppmärksam där, säger Jessica.

The Solution Anti-wrinkle collagen är ett pulver utan smak som innehåller 100% kollagen, du tar det varje dag genom att tillsätta den i valfri mat och dryck. Gör gärna som Jessica och blanda pulvret i din favoritfrukost.

– Jag tycker att det fungerar bra att blanda ut det i vatten, det smakar ingenting och det löser sig lätt. Men jag har också strösslat det på morgongröten.

The Solution är det första kollagenpulvret som Jessica testat, men hon berättar att hon testat andra kosttillskott tidigare som ska vara bra för huden. Det hon uppskattar mest med just The Solution, förutom resultatet, är att det är så lätt att använda. Hon berättar även att hon använt andra antirynkkrämer under tiden – men att det ena inte behöver utesluta det andra.

– Jag gillar att man kan jobba från båda håll, det känns som att effekten blir dubbelt så bra!

Feminas skönhetsexpert Jessica Blockström har testat The Solution.

4 fakta om kollagen: Så funkar det!
– Kollagen är en del av vår bindväv som finns i hela kroppen.

– Tillsammans med elastin stöttar kollagenet huden och gör den stark och slät.

– UV-strålning bryter ner kollagenet i huden samtidigt som produktionen avtar med åren.

– Att kollagennivån sjunker är den främsta orsaken till att rynkor och fina linjer utvecklas.

Och så ser effekterna ut!
– Hudens elasticitet ökar.

– Huden slätas ut.

– Mindre rynkor, linjer och celluliter.

Experten: ”Ser effekt på alla vi skannat”

Maj-Britt Morad arbetar som hudterapeut på Oslo hudvårdklinik och har precis som Jessica blivit positivt överraskad av de snabba resultat hon har uppmätt med The Solution. Alla som hon har skannat har nämligen fått effekt. Men precis som Jessica anser hon att det kan vara svårt att se en markant skillnad vid första anblicken.

Hudterapeut Maj-Britt Morad.

– Det är ju inte så att man har tio rynkor som efter ett tag blir reducerade till sex. Det tio rynkorna blir däremot svagare och man förebygger att nya tillkommer. Det är lite som att se sina egna barn växa, man ser ju inte förändringen förrän man tittar på bilder som tydligt visar förändringen över de senaste månaderna.

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: