ANNONSSAMARBETE MED OSLO SKIN LAB

Skönhet inifrån – kan det verkligen fungera? Jo, det vi äter och dricker påverkar vår hälsa och kropp och har stor betydelse för vårt största organ – nämligen huden. Med rätt näring går det nämligen att boosta huden inifrån. Men huden påverkas också av yttre faktorer som vi inte kan kontrollera i samma utsträckning, som solens strålar, stress och föroreningar. Dessa kan resultera i att våra kollagennivåer sjunker, vilket leder till att huden åldras i förtid.

Just nu får du 50% rabatt på första beställningen på The Solution™ Anti-wrinkle collagen från Oslo Skin Lab®. Ta mig till erbjudandet!

Kollagen finns naturligt i huden och gör att den håller sig elastisk och slät. Från att vi fyller 30 år sjunker kollagennivån gradvis. Det är den främsta orsaken till att linjer och rynkor börjar synas. Men det finns en lösning som bidrar till ökad spänst och elasticitet i huden, färre djupa rynkor och fina linjer, samt reducering av celluliter.

Kollagenpulver, som är relativt nytt hos oss i Norden, har länge varit ett populärt komplement till hudvård bland asiatiska kvinnor – där ”inre hudvård” blivit en självklar del av skönhetsrutinen. Och för många influencers har The Solution™ Anti-wrinkle collagen från Oslo Skin Lab® blivit en del av deras skönhetsrutin: Anitha Cleménce, Malin Berghagen, Andrea Brodin och Annika Leone för att nämna några som använder produkten.

Annika Leone och Malin Berghagen har nu använt kollagenpulvret The Solution™ Från Oslo Skin Lab® i tre månader och känner ”en absolut skillnad på spänsten i huden” Foto: Privata

Yoginin och skådespelaren Malin Berghagen bestämde sig i våras att hon skulle ge sig själv och sin hud lite extra mycket kärlek och har nu använt kollagenpulvret i tre månader och känner “en absolut skillnad på spänsten i huden”. Likaså skribenten och bloggaren Annika Leone upplever en slätare hud och säger: ”Jag önskar att jag känt till det här tidigare” om skönhetsprodukten som i solida studier har visat sig reducera djupet på rynkor med i snitt 20 procent på 8 veckor, öka elasticiteten i huden samt reducera celluliter.

Emelie Ekstrand är hudterapeut och scannar huden hos sina kunder för att få ett före- och efter resultat av användningen av The Solution™ Anti-wrinkle collagen.

Men det är inte bara influencers som gillar produkten som man enkelt kan blanda i juicen, kaffet, smoothien eller ett glas vatten och även i mat. Emelie Ekstrand är hudterapeut och grundare av salongen Skincare och har scannat huden på cirka 30 kvinnor för att få ett före- och efter resultat av användningen av The Solution™ Anti-wrinkle collagen. I scanningen mäter hon bland annat hudens struktur, rynkdjup, antalet fina linjer och även porernas storlek.

– Jag har gjort hudscanningar i ett och ett halvt år på flera testpersoner – och jag ser resultat som förbättras varje gång. Alla som tar kollagenpulvret får resultat, men det kan ta olika lång tid beroende på vilka förutsättningar det finns, till exempel ålder och arv, säger Emelie Ekstrand som rekommenderar produkten som en del av den dagliga hudvårdsrutinen.

Fakta/Oslo Skin Lab

Nu får du 50% rabatt på första beställningen på The Solution™ Anti-wrinkle collagen från Oslo Skin Lab®

The Solution™ Anti-wrinkle collagen bidrar till att öka hudens elasticitet och ger en slätare hud med mindre rynkor. Motverkar även celluliter. Kollagenpulvret har neutral smak och kan blandas i valfri mat eller dryck. Kollagenpulvret har i solida och placebokontrollerade studier visat resultat på att det ökar hudens elasticitet och minskar både rynkor och celluliter av ett dagligt intag.

Det finns stora variationer i hur kollagen processas och nedbrytningen har betydelse för effekten på huden. The Solution™ Anti-wrinkle collagen innehåller hydrolyserat kollagen typ I. Kollagenet har brutits ner i peptider (korta kedjor av aminosyror) med längder som huden klarar att tillgodogöra sig.

– Bidrar till ökad spänst och elasticitet i hud.

– Ger slätare hud med mindre djupa rynkor och linjer.

– Har dokumenterad effekt mot rynkor och celluliter.

Till erbjudandet!