I annonssamarbete med Goodiebox

När vi nu tar steget in i semestern så vill vi gärna skapa enkla vanor och göra livet så effektivt som möjligt, så att vi istället kan fokusera på bad och ledighet. Under sommaren är det med andra ord väldigt skönt att skala ner på produkterna – både för att spara tid och för att göra resepackningen lite lättare. Vi har listat 5 produkter från nya Goodiebox – skönhetsboxen med högst rating i Europa, som du får hem direkt i brevlådan fylld med skönhetsprodukter – i fullsize! Smidigare än så blir det inte.

5 produkter som återfuktar och boostar i sommar

Ett rengöringsmousse är den perfekta starten och avslutningen på din skönhetsrutin.

 1. Ansiktstvätt som vårdar före och efter sol

Härligaste delen av skönhetsrutinen är en skön och uppfriskande ansiktstvätt som gör huden redo för dagen och tar bort alla solkrämsrester på kvällen. Rengöringsmousset från Ivy Aïa som är allergicertifierat och berikat med niacinamide verkar antiinflammatoriskt, lugnar rodnad och akne, samt förhindrar pigmentförändringar. Massera in i ansiktet med cirkulära rörelser och skölj av med ljummet vatten. Perfekt när man råkat få lite för mycket sol.

En kladdfri och återfuktande solkräm är den viktigaste produkten i sommarnecessären.

2. Solkräm som skyddar och boostar

Ingen sommar utan SPF! I år så använder vi en solkräm som ger lika mycket skydd som vård. Danska favoriten Ilse Jacobsens solkräm med spf 15 är kladdfri, vattenfast och återfuktande utan att kännas fet. Krämen innehåller tångextrakt från Danmarks kust som är rik på mineraler och antioxidanter – vilket är vårdande för torr och mogen hy. Nu kan du sola (med måtta) och ta hand om hyn på samma gång.

Glöm inte bort att ge fötterna kärlek med ett uppfriskande och mjukgörande fotbalm.

3. Fixa mjuka sommarfötter

Nu är det sommar och hög tid att visa våra fötter lite kärlek. Med ett avslappande fotbad och en härlig fotkräm som du masserar in på torra fötter så hjälper du tår och hälar att bli mjuka och smidiga. Rituals härliga fotbalm innehåller sheasmör och kinesisk mynta som är svalkande och uppfriskande, inte bara för dina fötter – utan för hela dig.

En ljus ton på naglarna är en sommarfavorit och matchar allt i i din garderob.

4. Sommarfräscha naglar

Inget är lika somrigt som en fräsch färg på naglarna. Ett lack i en ljus rosa ton matchar alla sommarklänningar och är fin mot brännan. Och det bästa av allt – lacket är inte bara snyggt, utan också reparerande vilket betyder att dina naglar växer sig starka samtidigt som de ser fantastiska ut.

Satsa på en mascara i sommar som också innehåller vårdande fransserum.

5. Sommarens drömfransar

Under sommaren så vill de flesta av oss använda lite mindre smink, men något vi inte vill sluta med är mascaran. Vår favorit just nu kommer från danska märket Lavinde som vann pris förra året i Danish Beauty Awards 2018. Mascaran innehåller biotinyol-komplex, ett serum som vårdar och ger naturligt fylligare fransar – samtidigt som den ger magisk färg och längd.

Så funkar Goodiebox

Nu välkomnar vi danska skönhetsboxen Goodiebox till svenska marknaden. Den här smarta skönhetsboxen kommer hem i din brevlåda en gång i månanden med 5-7 spännande nya favoriter – så att du kan fokusera på annat. Produkterna, som är anpassade efter dig själv och säsongen, har ett värde på 750 kronor, men med medlemskapet blir de dina för 199 kronor/månad. Skönhetsrutinen blir inte enklare än så. Här blir du medlem. 

Med skönhetsboxen Goodiebox får du hem allt du behöver för skönhetsrutinen i sommar.

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: