Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Osomriga hårfärgen – som är sommarens stora trend

23 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografViacheslav Nikolaenko
Man behöver inte färga håret ljusare eller lägga i slingor bara för att det är sommar.
I år är det i stället tvärtom som gäller – nu väljer stjärnorna att färga håret mörkt i sommarens trendigaste chokladbruna nyans.
Spana in kändisarnas hårstil nedan och låt dig inspireras!
Annons
10 kändisars hårförvandlingar vi minnsBrand logo
10 kändisars hårförvandlingar vi minns

Sommaren är i full blom, och vi är många som redan märkt att solen tagit sig friheten att ljusa upp håret på oss. Men hur ska man tänka med hårfärg i sommar – är det somriga slingor och en ljus kalufs som gäller?

Nja, inte om man frågar stjärnorna. I sommar är det nämligen något så osomrigt som en mörk chokladbrun hårfärg som gäller – en nyans som annars brukar vara mer aktuell under vinterhalvåret. Men i år går kändisarna mot strömmen, och plockar fram den rika hårfärgen redan i sommarhettan.

Spana in världsstjärnornas snygga varianter av den snygga trenden – som faktiskt funkar året om!

Bella Hadid

Supermodellen visar att mörkt hår inte behöver vara synonymt med svart hår. En mörk mocka-nyans ger mer liv åt håret, samtidigt som man får den härligt dramatiska effekten av en mörk hårfärg.

Annons
Bella Hadid visade sin vackra hårfärg i Cannes.

Jessica Alba

Skådespelaren och entreprenören Jessica Alba har under en stor del av sin karriär satsat på hårfärger i ljusare honungstoner, men i sommar är det chokladfärgat hår som gäller – och det är så snyggt!

Zendaya

Stjärnan har tidigare fått många att vända sig till frisörsalongerna för att få till den perfekta kastanjeröda hårfärgen – och hennes nya hårfärg får antagligen samma effekt. Den mörkbruna hårfärgen har en subtil värme som gör att håret glänser lite extra.

Zendaya på galapremiär.

Halsey

Artisten Halsey tycker om att leka med färg och form, både i sitt hår och sitt smink. Nu kör hon på en neutral mörkbrun hårfärg som får hennes färgglada smink att stå ut ännu mer!

Källa: In Style.

Annons