ANNONSSAMARBETE MED HUDHELSE
Kathrine Sørland så fick jag hyn jag alltid drömt om

Den norska modellen, programledaren och skönhetsdrottningen har hunnit med mycket under sin karriär. Bland annat har hon programlett Norska Top Model och tävlat i stora skönhetstävlingar som Miss World och Miss Universe. Trots en livsstil med mycket resande och stress har hon aldrig haft problem med huden, men från en dag till en annan började den plötsligt förändras.

– Jag har alltid haft en hud som fungerat bra och aldrig haft problem med oren hud, eksem eller andra besvär. Plötsligt fick jag både eksem och utslag, särskilt runt munnen, och de hudvårdsprodukter jag brukade använda fungerade inte längre, berättar hon.

Besvären fortsatte förvärras, vilket gjorde Kathrine väldigt bekymrad. När hennes hud kraschade totalt insåg hon att hon behövde söka professionell hjälp och tog kontakt med hudläkaren Dr. Michael Zangani.

– Det blev min räddning! Han hjälpte mig att få ordning på min hud igen och det är jag evigt tacksam för.

Enkla lösningar för en stressad hud

Hudläkaren Dr. Michael Zangani bästa tips så blir du av med eksem och irriterad hud

Dr. Zangani är en av en av Skandinaviens mest välkända hudläkare.

Dr. Michael Zangani förklarade att Kathrine behövde stärka och bygga upp sin förstörda hud från grunden igen. Han bytte ut hennes gamla produkter och introducerade henne för nya produkter från ZO Skin Health – en noggrant utformad rutin anpassad för hennes eksem och stressade hud.

Kathrine började använda ZO Hydrating Crème, en vårdande och återuppbyggande kräm som lugnar en stressad och irriterad hud. Krämen var precis vad hennes hud önskade då den behövde byggas upp från grunden för att kunna återhämta sig.

– Den är helt fantastiskt! Den ger en djup, härlig återfuktning av huden och jag använder den även på min sons eksem.

Kathrine Sørland så får du en frisk hud

Efter att Kathrine Sørland började använda produkter från ZO Skin Health strålar hennes hy som aldrig förr.

Som tur är fick Katrine även fortsätta använda sin absoluta favoritprodukt sedan många år tillbaka – ZO Growth Factor Serum. Ett multifunktionellt serum som bidrar till en stark hudbarriär.

– Jag är så glad att min hud klarade av den, det är en fantastisk produkt som jag älskar. Jag använder det efter rengöring på kvällen. Ett tips är att blanda pyttelite serum i en foundation, det ger en superhärlig lyster.

Anpassa din hudvård efter rätt årstid

Kathrine insåg även vikten av att ge huden vad den behöver beroende på tid på året. Kalla, blåsiga vintrar och varma somrar med mycket sol och bad – det skandinaviska klimatet är väldigt växlande. Men det många glömmer är att anpassa hudvårdsrutinen efter de olika årstiderna. Det skapar obalans i huden som i sin tur kan leda till olika hudbesvär. Det är först när huden får vad den behöver som den kan prestera på bästa möjliga sätt.

Kathrine Sørland använd rätt hudvårdsprodukter för rätt årstid

Kathrine Sørland är noga med att använda ett riktigt bra solskydd under sommarhalvåret.

På väg in i sommarhalvåret är solskyddsfaktor A och O när det kommer till hudvård. Kathrine använder sig av ZO Daily Sheer SPF 50 som ger ett effektivt skydd mot solens farliga UV-strålar.

– De flesta vet att det viktigaste du kan göra för din hud är att skydda den mot solen. Lyckligtvis är det möjligt att fortfarande kunna vistas i solen, få en fin, gyllene färg och en härligt solkysst look eftersom det är viktigt för mig.

Produkter för en frisk och strålande hud

4 produkter från ZO Skin Health som förebygger inflammation, skyddar och stärker hudbarriären.

ZO Daily Sheer SPF 50

En solskyddsfaktor 50 som skyddar mot UVB/UVA-strålar och HEV- och IRA-ljus. Krämen är patenterad med antioxidantkomplex vilket ger ett effektivt skydd mot inflammation i huden. Dessutom är den väldigt lätt och upplevs nästan osynlig då den inte lämnar någon vit hinna på huden.

Läs mer och köp solkrämen här!

Zo skin health daily sheer spf 50

ZO Illuminating AOX Serum

Ett helt nytt och avancerat antioxidantserum som jobbar för att reducera inflammation i huden. Den har ny, patenterad teknik som skyddar mot yttre och inre negativ påverkan som utlöser tecken på för tidigt åldrande.

Läs mer och köp serumet här!

ZO skin health illuminating aox serum

ZO Growth Factor Serum

O Growth Factor Serum är en multifunktionellt serum. Det återfuktar, stimulerar kollagenproduktionen och förbättrar hudens motståndskraft, spänst och elasticitet. Serumet passar bra för de flesta hudtyper med måttliga tecken på åldrande.

Läs mer och köp serumet här!

ZO skin health growth factor serum

ZO Daily Power Defense

ZO Daily Power Defense har utvecklats för att stärka huden och förhindra skador orsakade av inflammation. Särskilda DNA-reparerande enzymer stöder cellernas naturliga reparation för att säkerställa en frisk hud.

Läs mer och köp produkten här!

ZO skin health daily power defense

Spana in fler hudprodukter från ZO här!

Här hittar du närmaste ZO-klinik!

Mest läst