ANNONSSAMARBETE MED JABUSHE

Att skönhet kommer inifrån är ett uttryck som hängt med länge och visst är det väl så på alla sätt och vis. Mår du bra inifrån syns det hela vägen ut.

Genom att inte bara lägga fokus på det du smörjer in din hud med kan du nå nya resultat med din hy. Skönhetskrämer i alla ära men det bästa är en kombination av det du lägger på din hud och ett kosttillskott som tar hand om din hud inifrån.

Med Jabushe Collagen boostar du hudens kollagennivåer genom att tillföra kollagen inifrån. Jabushe Collagen är ett pulver som du dricker i till exempel ett glas vatten eller i din smoothie. Smaken har en lätt touch av citron och lime och kommer ge din hud den där extra boosten som du saknar.

Hudens naturliga kollagenproduktion börjar minska redan vid 25-30-års ålder. Det är kollagen som gör din hud spänstig och utan det börjar huden få synliga effekter så som till exempel torrare hud.

Genom att dricka din skönhet tillför du kollagen, samtidigt som du hjälper huden att boosta sin egen kollagenproduktion, vilket ger dig en mer smidig hud då kollagen gör huden fastare och hjälper den att binda fukt.

Jabushe Collagen består av Peptan, ett marint kollagen som uteslutande tas från EU-godkänd fisk som även är ASC-certifierad. Aquaculture Stewardship Council är en internationell organisation som arbetar för att minimera påverkan på miljön, stärka sociala förhållanden och begränsa användningen av antibiotika och kemikalier.

Kollagenet är rent och hydroliserat, vilket betyder att man brutit ner det i så kallade di- och tri-peptier vilket gör det möjligt för kroppen att ta upp kollagenet. Det hydroliserade kollagenet ger också din kropp en färdig uppsättning av aminosyror vilket stimulerar din egen kollagenproduktion vilket hjälper din hud ytterligare.

Läs mer om Jabushe Collagen