ANNONSSAMARBETE MED OSLO SKIN LAB

32-åriga Sofie Granqvist har testat en av de hetaste skönhetstrenderna just nu: att vårda huden inifrån med superproteinet kollagen. Resultatet?

– Min hud har blivit mycket spänstigare och fastare. Det är så roligt när man verkligen ser resultat, säger Sofie.

Erbjudande – Du får 50% rabatt på första paketet 

Visst är det viktigt att vårda huden utifrån med en bra hudvårdsrutin och rätt produkter. Men den senaste skönhetstrenden går betydligt djupare. Skönhet inifrån is back.

Att intresset för hudvård inifrån har ökat de senaste åren beror delvis på att fler har insett hur mycket huden påverkas av det vi äter och dricker.

Kroppens eget antirynkserum

Proteinet kollagen är en populär ingrediens – det är nämligen kroppens eget antirynkserum. Sofie valde att börja med kollagenpulvret The Solution från Oslo Skin Lab, eftersom det är en produkt med dokumenterad effekt. Hon är mer än nöjd med resultatet.

– Tack vare att jag dricker en dos The Solution varje dag har mina rynkor minskat mätbart på två månader och min hud har blivit ett år yngre. Jag kommer definitivt att fortsätta med det här pulvret eftersom jag verkligen känner skillnad i huden, säger Sofie.

Vad är hemligheten?

Kollagen finns naturligt i hudens bindväv och håller den elastisk och slät. Dessvärre börjar kollagennivån att sjunka redan i 30-årsåldern.

– Det är när kollagenet ger vika som rynkor utvecklas. Genom att tillföra huden kollagen inifrån kan man motverka detta, säger Emelie Ekstrand, hudterapeut på Emelie Ekstrand Skincare i Helsingborg.

Emelie Ekstrand, hudterapeut.

Studier visar att kollagenet i The Solution kan reducera och förebygga rynkor och fina linjer. Hemligheten är att det har brutits ned till peptider, små beståndsdelar, som kroppen kan tillgodogöra sig.

Emelie rekommenderar kunder som är intresserade av kollagen att välja The Solution från Oslo Skin Lab.

– Det som är bra med just The Solution är att produkten har kliniska studier bakom sig och bara innehåller rent, hydrolyserat kollagen som huden kan tillgodogöra sig. Att det inte har någon smak gör det också väldigt enkelt att ta, säger Emelie.

– Jag tycker att det känns tryggt att rekommendera The Solution till mina kunder eftersom jag själv har sett resultaten.

Har sett resultat svart på vitt

Det senaste året har hon skannat huden på flera kvinnor som har börjat med kollagenpulvret The Solution. Hon har då använt en så kallad Visia-maskin som bland annat analyserar hudens struktur och djupet på rynkor, både före och efter att kvinnorna har börjat med kollagenpulvret.

Resultaten är individuella och går inte att manipulera.

– Huden hos de kvinnor jag har skannat ser friskare ut och har fått finare lyster efter att de tagit The Solution i minst åtta veckor. De rynkor som finns har blivit mindre och man kan säga att huden reparerar sig bättre, säger Emelie.

Du kan läsa mer om när Sofie testade The Solution på hennes instagram @sofiegranqvist

Vill du också testa The Solution? Klicka här för 50% rabatt på första paketet.

 

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: