ANNONSSAMARBETE MED LA PROVENCALE BIO
Advertisement

Hösten är här och innan vi vet ordet av det så är vi inne i vintern. Att vi ska ta hand om vår hud året runt det vet vi och att den behöver lite extra omtanke när klimatet är både torrare och kallare kommer säkert inte som en överraskning. Men med kallare temperaturer är det lätt att huden både stramar och känns mer torr än vanligt. Då är det viktigt att ha en hudvårdsrutin som fungerar och som får huden att kännas mjuk och följsam.

Den ekologiskt certifierade* hudvårdsserien La Provencale Bio innehåller effektiva hudvårdsprodukter som består av ekologisk olivolja från Provence och som lätt för tankarna till en solig semester i Frankrike eller någonstans vid Medelhavet.

*Certifierad ekologisk av Ecocert Greenlife enligt COSMOS standard.

La Provencale Bio

Oliverna i produkterna odlas och kallpressas 24 timmar efter skörden för att få en hög koncentration av antioxidanta polyfenoler – en grupp ämnen som är kända som ett naturligt anti-aging-koncentrat, vilket jämnar ut huden och gör den fastare. Det är tack vare dessa ämnen som produkterna från La Provencale Bio hjälper till att ge fukt och mjukhet till huden.

Testa en hudvårdsrutin från La Provencale Bio

La Provencale Bio
Copyright 2018. All rights reserved.

Efter rengöring tillför huden serumet La Provencale Bio Extract of youth. Applicera 2-3 droppar dagligen på väl rengjort ansikte och hals.

serum

Det här är ett effektivt anti-age serum med antioxidanta egenskaper. Produkten innehåller ekologisk olivolja och hyaluronsyra med naturligt ursprung känd för sina egenskaper att kunna binda fukt. Din hud kommer få en naturlig lyster och mjukhet. Produkten verkar på synliga ålderstecken och reducerar synligheten av rynkor samtidigt som huden tillförs kontinuerlig fukt.

cream of youth

När serumet är applicerat är det dags att ge ditt ansikte ännu mer fukt med din dagkräm. La Provencale Bio Creme of youth Anti-Age cream är en produkt som ger fukt och förbättrar fastheten i huden. Cremen har en unik formula med certificeret ekologisk olivolja och hyaluronsyra med naturligt ursprung. Den verkligen smälter in i huden och lämnar inte kvar den där feta känslan som ibland kan uppstå. Produkten innehåller precis som serumet naturlig ekologisk olivolja från Provence som har en massa bra antioxidanta egenskaper.

La Provencale Bio

På kvällen innan läggdags, men efter rengöring, smörjer du in ditt ansikte med en nattkräm. La Provencale Bio Balm of Youth Anti-Age night är en intensivt vårdande kräm med anti-aging egenskaper som jobbar när du sover genom att hjälpa huden att bygga upp en skyddande barriär vilket gör huden mer motståndskraftig. Produkten smälter lätt in i huden och är vårdande.

La Provencale Bio

Alla produkter från La Provencale Bio innehåller minst 97% naturliga ingredienser och är certifierade av Ecocert Greenlife enligt COSMOS Standard. Den yttre förpackningen och glasburken är återvinningsbara.

Här hittar du produkterna från La Provencale Bio

Mest läst