Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Undvik torr hy – vinterns bästa foundations som återfuktar

30 okt, 2020 
AvVilma Nordell
Får du extra torr hy under vinterhalvåret? Undvik det genom att återfukta din hy på djupet med rätt produkter för ditt ansikte – och använd en foundation som återfuktar, vi listar våra favoriter!
Annons

Under vintern är det många som får torr hy och förutom att återfukta med serum och ansiktskrämer kan det göra stor skillnad med vilken foundation du använder. Vissa produkter kan lätt kännas kakiga då de inte återfuktar utan istället torkar ut huden.

Se efter i din sminkväska och justera vilka produkter du använder efter årstid. Grunda med ett återfuktande produkter som ser till att du behåller glow och lyster. Vi på Femina har nedan samlat sex foundations som alla återfuktar din hy i vinter, från budget till lyx.

Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

6 foundations för dig med torr hy:

1. Foundation, Clarins

foundation-clarins

En återfuktande, viktlös och len foundation som ger en lätt och felfri finish från Clarins. Den innehåller SPF och skyddar din hy mot solen i vinter. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

2. Foundation, The Ordinary

foundation-ordinary

En flytande foundation med SPF15 ger ett fulltäckande resultat med en oljig känsla perfekt för torr hy. Den finns i 21 nyanser, läs mer och köp den här (reklamlänk).

3. Foundation, Estée Lauder

estee lauder

En täckande och vårdande foundation som låter huden andas, ger lyster och återfuktar med joniskt vatten, probiotisk teknik och chiafröextrakt. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

4. Foundation, Huda Beauty

foundation huda beauty

Foundation med fina pigment i hög koncentration som fusionerar huden och döljer fläckar. Krämig konsistent med arganolja som återfuktar och enkelt appliceras. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

5. Foundation, Lumene

foundation lumene

En flytande foundation som ger glow och en luftig känsla som innehåller återfuktande nordiskt källvatten. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

6. Foundation, Sensai

foundation sensai

En krämig konsistens som enkelt appliceras på huden med hållbar återfuktning som ger lyster och glow. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Foto: TT

LÄS MER:

Annons