ANNONSSAMARBETE MED L´ORÉAL PARIS

När vi blir äldre så tappar vår hud spänst och lyster, det är helt naturligt och inget vi måste göra något åt – men vill du få till en förändring finns det några knep att ta till. Så här gör du för att få en hud som både ser och mår fantastiskt – med maxad lyster.

Steg 1: Få igång blodcirkulationen

Att huden ser trött och livlös ut kan bero på att det ligger döda hudceller på översta hudlagret. Genom att exfoliera huden med en ansiktsskrubb hjälper du produkterna i din hudvårdsrutin att tränga djupare ner i huden vilket gör att de bättre kan göra sitt jobb. Börja med att exfoliera din hud 2-3 gånger i veckan, och lite oftare om du har mogen hud. Om din hud blir irriterad, låt det gå lite längre mellan gångerna.

Du kan också testa att använda en ansiktsborste. Genom att borsta ansiktet tar du bort döda hudceller och stimulerar samtidigt blodcirkulationen – ett väldigt naturligt sätt att få din hud att vakna till liv. Du kan även använda en ansiktsrulle för att stimulera hudens blodcirkulation.

Steg 2: Massera in ett ansiktsserum

Applicera sedan ett serum på torr och ren hud och låt det sjunka in i huden genom att försiktigt massera in produkten i huden. Ett serum är en högkoncentrerad hudvårdsprodukt som hjälper huden med en hög koncentration av aktiva ingredienser. L'Oréal Paris senaste serum, Rosy Oil-Serum som innehåller pionextrakt återfuktar huden och ger samtidigt en fräsch och rosig lyster.

serum

L'Oréal Paris Rosy Oil-Serum från serien Age Perfect Golden Age ger huden en rosig lyster.

Steg 3: Applicera en dagkräm med fukt

Till sist, några minuter efter att du applicerat serumet är det dags att avsluta rutinen med en dagkräm. Kom ihåg att alltid massera in dina hudvårdsprodukter i huden när du använder dem – då sjunker de in i huden mer effektivt, och din hud kommer få en naturlig rosighet eftersom du stimulerar blodcirkulationen. Du kan upprepa hudvårdsrutinen på kvällen och byta ut dagkrämen mot en nattkräm. För bästa resultat, använd en kräm från samma serie som ditt serum. I Age Perfect Golden Age-serien från L'Oréal Paris hittar du förutom serum och dagkräm, även en nattkräm och en ögonkräm.

mixad

L'Oréal Paris nya Golden Age-formula innehåller pion-extrakt för en rosig look.

Få en rosa glöd med dagkräm

Den rosa dagkrämen från L'Oréal Paris är berikad med pionextrakt som är känt från traditionell kinesisk medicin för att aktivera hudens naturliga rosiga ton och lyster, samt för att skydda den över tid. Formulan boostar omedelbart huden för en fräsch och rosa lyster.

dagrkäm

Dagkräm med solskyddsfaktor

Serien innehåller också en stärkande dagkräm med SPF 20 och kalcium B5, som motverkar förlust av elasticitet och aktiverar hudens lyster. Huden blir intensivt återfuktad, känns återupplivad och hudtonen får en rosa lyster.

spf

Svalkande nattkräm

Vakna med rosenglöd på kinderna! Denna nattkräm från L'Oréal Paris har en unik svalkande formula som sänker hudtemperaturen med -1,3° efter applicering. De svalkande egenskaperna känns skönt på huden, särskilt nu på sommaren och ger din hud ett rosa morgonglow.

nattkräm

Ögonkräm som ljusar upp

Den rosa ögonkrämen från L'Oréal Paris är berikad med pigment som omedelbart ljusar upp ögonområdet. Ögonområdet blir återfuktat och ser piggare ut, mörka ringar under ögonen blir mindre tydliga och ögonområdet känns fastare.

ögonkräm