Annons

Annons

Unik arkitektritad villa med sjöutsikt till salu – se bilderna!


I Nacka öster om Stockholm finns det en hel rad av snygga villor att inspireras av. Den senaste i följden är en arkitektritad villa på Graningevägen med en magisk utsikt och stilfull inredning.

Det är arkitekten Bengt Lindroos som står bakom formgivningen till en av Nackas troligtvis finaste villor. Villan säljs med hjälp av fastighetsmäklare Gustav Sandström och mäklarbyrån Bjurfors.

Annons

Villan är högt belägen och har stora fönsterpartier som vetter mot Mälaren. Planlösningen är väl planerad och öppen, något som symboliserar Bengt Lindroos filosofi.

Vill du se fler bilder och läsa mer om villan? Här kan du läsa annonsen.

I köpet som den troligtvis mycket lyckliga köparen kommer att göra får hen även två sjöstugor med tillhörande bastu, dusch, relaxavdelning och sovloft. Perfekt om man har gäster som vill stanna över natten. I huset ingår även en egen brygganläggning.

Arkitekten Bengt Lindroos har varit verksam inom sitt yrke sedan 1930-talet och bland hans verk finns bland annat Kaknästornet i Stockholm. I denna stilrena villa har han ritat all inredning inkluderat specialbyggda dörrar, förvaring i svartbetsad ek och trappor i furu.

Läs även Denna arkitektritade infinitypoolen är inget för höjdrädda!

 

 

Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Femina på Facebook
(24)
(0)
Mejla

Annons


Annons


Laddar