Annons

Annons

Victoria 40 år – här är allt om prinsessornas snygga klädval!


Den vackra födelsedagsklänningen har skapats av favoritdesignern som även gjorde hennes bröllopsklänning. Läs även om Madeleine och Sofias outfits och var de kommer ifrå

Det är Svensk Damtidning som avslöjar att det är modeskaparen Pär Engsheden som har gjort kronprinsessan Victorias fantastiska 40-årsklänning med fjärilar.

– Ja det stämmer! bekräftar en källa för tidningen.

Annons

Stjärndesignern Pär Engsheden, 50, står för en kvalitet och en sömnadskonst som är helt outstanding och han var det självklara valet denna viktiga dag. Han gjorde Victorias brudklänning för sju år sedan och har fortsatt att skapa oförglömliga kreationer åt henne ända sedan dess.

Och ni har väl inte missat den fina mor och dotter-detaljen? Fjärilarna i Victorias klänning är samma fjärilar som Estelle bär i sitt hår!

När det kommer till Victorias syster, prinsessan Madeleine, bar en ljusblå sidenklänning från Erdem, skriver Kungliga modebloggen. Designern är brittiska prinsessan Kates stora favorit och sedan Madeleine flyttade till London har hon börjat klä sig i märket allt mer. Den tjusiga hatten kommer från Philip Treacy.


Prinsessan Sofias mönstrade klänning är gjord av hyllade svenska designern Ida Lanto, skriver Svensk Damtidning. Ida har gjort flera uppmärksammade klänningar för Sofia, bland annat den röda aftonklänningen som Sofia bar vid galamiddagen på Stockholms slott i mars.

De syrenfärgade pumpsen är designade av Sofias väninna Stina Andersson, som driver märket Stinaa J. Den lilla rosa väskan kommer från Dolce & Gabbana.

Foto: IBL

Läs också: Snygga smyckeshyllningen till Victoria – här kan du köpa det!

 

Källa: Svensk Damtidning

 

(271)
(0)
Mejla

Annons


Annons


Laddar