Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören testar: Bästa kroppskrämerna

26 jun, 2023 
Skönhetsredaktören tipsar om de bästa kroppskrämerna.
Skäm bort huden med en lyxig kroppskräm i sommar. Bland de här sköna favoriterna hittar du formulas som doftar ljuvligt, är en dröm att smörja in och ger allt från fin spänst till snygg lyster.
Annons
Merja blir sminkad inför Årets FeministaBrand logo
Merja blir sminkad inför Årets Feminista

Avocado Balm Soften Me Body Lotion, Marja Entrich

Avocado Balm Soften Me Body Lotion, Marja Entrich

Lent balm i smart och smidig liten pumpflaska. Innehållet gör inte bara huden mjuk utan också härligt plumpad. Förutom välgörande avokado finns här solrosolja, olivbladsextrakt, E-vitamin och en liten sudd av glykolsyra. Doften är lyxigt blommig men ganska stark.

Annons

Pris: Ca 349 kr/150 ml.

Luscious Lychee Air-Whipped Body Butter, The Body Shop

Luscious Lychee Air-Whipped Body Butter, The Body Shop

En somrig dröm att smörja in huden med, detta fluffiga balm ger först svalka och smälter sedan in snabbt. Huden blir rejält återfuktad och doftar som en smarrig cocktail av söta frukter. Innehållet är veganskt med ingredienser som ekologisk aloe vera och extrakt från litchi. Kommer i burk där plasten är 100 % återvunnen.

Pris: Ca 215 kr/200 ml.

Mama Stretch Mark Massage Butter, Weleda

Mama Stretch Mark Massage Butter, Weleda

Ett riktigt smörigt balm som ger härlig lyster och smidig känsla. Är tänkt till gravida men fungerar toppen även till dig med torr, stramande och kanske matt hud. Ekologiska ingredienser som sheasmör, kakaosmör, centella asiatica, jojobaolja och arnica-extrakt mjukgör, stärker, lugnar och ger fin spänst. Glasburken är lite tung.

Annons

Pris: Ca 249 kr/150 ml.

The Whipp, Mantle

The Whipp, Mantle

Fluffigt vispad formula som känns fjäderlätt på huden och bjuder på en mild och len citrusdoft från eteriska oljor. Burken är inte så lyxig men lätt i vikten vilket gör det enkelt att ta med den. Under locket väntar härligheter som CBD, sheasmör och hyaluronsyra som ger djup återfuktning och uppfräschad känsla.

Pris: Ca 380 kr/200 ml.

Natural Body Balm, Hagi

Natural Body Balm, Hagi

En fylligt krämig lotion med härligt söt och sprudlande doft från citrongräs, grapefrukt, salvia, ceder och vanilj. Huden fylls på med en hel radda naturliga ämnen, allt från uppfräschande och barriärbyggande gurka och bambu och mjukgörande aprikoskärnolja till lugnande havreprotein och spänstgivande vindruvskärneolja.

Pris: Ca 199 kr/200 ml.

Annons