ANNONSSAMARBETE MED L300
Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Självkärlek och skönhetsritualer med Angelica Svanström och Asabea Britton

23 jan, 2024 
AvElinor Hedgren

Hur ger du snällhet till dig och din kropp? Angelica Svanström och Asabea Britton pratar om vikten av självkärlek och respekt för kroppen och delar sina bästa selfcaretips.

I en värld där vi ständigt uppmanas att jaga det perfekta är det svårt att inte låta sig påverkas. Det är lätt att vara hård mot sig själv och sin kropp, men sanningen är att kroppen är din mest lojala följeslagare genom livet. Därför är det viktigt att ta hand om den, vara snäll mot den och respektera den. Oavsett kroppsform, storlek eller ålder, så förtjänar kroppen snällhet.

Angelica Svanström och Asabea Britton öppnar upp sig om relationen till sina kroppar, och menar att det kan krävas både tid och träning för att lära sig att acceptera och tycka om sin kropp – precis som den är.

– Jag jättesnäll mot min kropp vill jag påstå. Nu för tiden är jag det! Men jag har inte alltid varit det, berättar Asabea.

– Det är samma för mig! Det var nog efter jag fick barn, eller när jag blev mer vuxen som jag kände ”vad är det här för skit”. Bara jag är frisk är jag så tacksam nu, säger Angelica.

Angelica Svanström Asabea Britton L300 snälla hudvårdsprodukter för hela kroppen

Snällhet mot sig själv och sin kropp behöver inte handla om stora saker. Det kan vara de där små, men viktiga stunderna när du ger dig själv tid att göra saker som du mår bra av. Gå på en solodejt, unna dig ett avslappnande bad samtidigt som du lyssnar på din favorit-podcast, eller gör din hudvårdsrutin i lugn och ro utan någon tidspress. Snällhet kan också handla om att stå upp för sig själv, sätta gränser mot andra och värna om sin tid och energi. Är du snäll mot dig själv och din kropp så kommer det att återspeglas i din utstrålning och i din självkänsla.

Vad är era bästa selfcare-tips?

– Jag älskar att ta ett friskt bad! Att hoppa i vattnet och simma naken, säger Angelica.

– Att smörja in mig är faktiskt en av mina mest satta rutiner. När jag smörjer in varje kroppsdel så tackar jag den lite i mitt huvud för det den gör för mig, säger Asabea.

– Jag är verkligen också en riktig smörjis, jag klarar inte av att vara torr, säger Angelica.

SNÄLL HUDVÅRD FÖR HELA KROPPEN

Både Angelica och Asabea älskar att smörja in kroppen med produkter från L300 (reklamlänk), då de både är skonsamma mot huden och ger en intensiv och skön återfuktning.

Att ta hand om huden ska vara enkelt! L300 erbjuder effektiv och resultatinriktad hudvård för hela kroppen, utan pekpinnar eller krav på komplicerade 10-stegsrutiner. Nu har de lanserat tre nya produkter för kroppen som är snälla men effektiva – inifrån och ut, från topp till tå.

Vitamin C Illuminating Body Lotion

En lätt kroppslotion som ger massa fukt och lyster till din hud. Den innehåller bland annat vitamin C som är en kraftfull antioxidant som återfinns naturligt i hudens alla lager. Resultatet blir en återfuktad hud med jämnare hudton och fint skimrande finish.

Angelica Svanström Asabea Britton L300 snälla hudvårdsprodukter för hela kroppen

Intensive Moisture Nutrifying Body Cream

En rik kroppskräm som ger en näringsboost till huden och återställer fuktbalansen genom direkt och långvarig återfuktning. Resultatet blir en härligt mjuk hud med stärkt hudbarriär.

Angelica Svanström Asabea Britton L300 snälla hudvårdsprodukter för hela kroppen

Vitamin C Exfoliating Shower Gel

En duschgel för dagligt bruk med milt exfolierande effekt. Den innehåller naturliga skrubbpartiklar av upcycled aprikoskärnor som hjälper till att peela bort gamla hudceller och ta fram hudens naturliga lyster. Den rengör även skonsamt utan att torka ut huden då den är anpassad till hudens egna pH-värde. Resultatet blir en återfuktad, silkeslen, jämn hud med naturligt lyster.

Angelica Svanström Asabea Britton L300 snälla hudvårdsprodukter för hela kroppen