ANNONSSAMARBETE MED ACO
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Den populära och återfuktande duscholjan – 4 anledningar att välja den

21 aug, 2023 
ACO duscholja återfuktande skonsam
Efter en sommar av sol och bad kan huden vara i behov av en riktig fuktboost. Återfukta huden redan i duschen med en duscholja – som inte bara tillför fukt och gör dig ren, utan också stödjer Friends arbete mot mobbning.
Advertisement

Vilken produkt vi använder för att bli rena är faktiskt viktigare än vad man kan tro. En del rengöring kan nämligen torka ut huden – så har du torr hud efter en härlig semester, eller vet med dig att du får torrare hud när vädret snart blir kallare, är duscholja ett bra alternativ. En duscholja rengör nämligen ordentligt, samtidigt som den återfuktar och skyddar.

ACO duscholja återfuktande skonsam shower oil

Populära ACO Caring Shower Oil är en favorit i många svenska hushåll, med sina återfuktande egenskaper. Men den är älskad av fler anledningar än så – här är fyra anledningar att välja ACOs duscholja.

4 anledningar att välja ACO Caring Shower Oil

1. Vårdande ingredienser

Det är tack vare noga utvalda ingredienser som duscholjan efter användning lämnar huden skyddad, lugnad och mjuk. Duscholjan innehåller naturligt vårdande vegetabiliska oljor, som sojaolja och solrosolja, mjukgörande pantenol och skyddande E-vitamin – som tillsammans vårdar och skyddar huden. Produkten är alltså räddaren i nöden för torr och fnasig hud.

2. Stödjer Friends viktiga arbete

Du kan återfukta huden samtidigt som du stödjer det viktiga arbetet för barns trygghet. Hur? När du köper ACOs duscholja på ett apotek stödjer du barnrättsorganisationen Friends arbete mot mobbning

ACO duscholja återfuktande skonsam shower oil Friends mobbning

ACO skänker nämligen 5 kronor per såld duscholja till Friends och deras viktiga arbete mot nätmobbning, genom Friends och ACOs gemensamma kampanj “Wash The Web”. Du blir alltså ren och återfuktad samtidigt som du hjälper till att minska mobbning på nätet. En win-win!

3. Perfekt för känslig hud

Duscholjan är dermatologiskt testad och de noga utvalda ingredienserna är anpassade även för dem med känslig hud. Formulan innehåller bland annat pantenol, som lugnar huden från irritation. Produkten är dessutom pH-balanserande.

Duscholjan finns som milt parfymerad, men för de med extra känslig hud finns även en parfymfri variant.

4. Optimal flaskdesign

Den fjärde och sista anledningen till att välja duscholjan är designen. Den tillhörande pumpen gör det lätt att få ut oljan utan att behöva kladda eller öppna lock – det är bara att pumpa direkt. Ett till plus är att flaskan är transparent. Du behöver alltså aldrig stå i duschen igen och överraskande upptäcka att produkten är slut.

Vill du ha mer information om Friends, mobbning och hur du kan stötta ditt barn i svåra situationer, läs mer på Friends kunskapsbank: https://friends.se/kunskapsbanken/