ANNONSSAMARBETE MED EUCERIN
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Profilen Monica Sundberg: ”Den här produkten är min räddning”

29 jan, 2024 
Vintern utmanar vår hud med vind och kyla och lämnar den ofta torr och utan lyster. Vi har träffat Monica Sundberg som delar med sig av sina hudvårdshemligheter som ger henne det där extra glowet.

Vintermånaderna har en förmåga att sätta vår hud på prov. Vi är nog många som kan känna igen oss i en hud som stramar, kliar och känns livlös. Då är det hög tid att plocka fram det stora artilleriet för att återfukta huden.

Hudvårdsmärket Eucerin har lanserat Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30, en fantastisk dagcreme som inte bara ger intensiv återfuktning åt mogen hud, utan också ger den där underbara lystern.

Eucerin

Monica Sundberg, den livsglada 73-åringen, delar med sig av sina bästa tips för hur hon behåller hudens naturliga glöd. Hon berättar hur viktigt det är att anpassa sin hudvårdsrutin efter årstid och delar gärna med sig av enkla knep för hur hon undviker torr och glåmig hud under vintertid, där hon menar att rengöring, peeling och Eucerins produkter, inklusive Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30, är nyckeln till hennes strålande vinterhud.

Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity Day Rose är min räddning eftersom den är fullproppad med fukt och hyaluronsyra. Den ger mig också det där efterlängtade glowet – och vem tackar nej till det?

Monica Sundberg

Hudvård för den mogna huden

Nyheten Hyaluron-Filler+Elasticity Day Rose är formulerad med SPF 30 och närande ingredienser som ser till den mogna hudens behov. Att dagligen använda denna intensivt återfuktande dagcreme, är ett effektivt sätt att tackla trött och livlös hud. Formulan är en kraftfull mix av arctiin, kreatin, låg- och högmolekylär hyaluronsyra samt Eucerins patenterade ingrediens Thiamidol. Resultatet? En naturlig och rosa skimrig lyster samtidigt som den reducerar oönskade fina linjer och pigmentfläckar.

Monica berättar om sin långvariga kärlek till Eucerin och hur nyheten Hyaluron-Filler+Elasticity Day Rose har blivit en oumbärlig del av hennes dagliga rutin.

– Eucerin har varit min följeslagare i många år, och jag skulle nog aldrig överväga att byta. Deras nyaste tillskott i Hyaluron-Filler Elasticity-serien ger mig den där underbara rosa lystern – jag strålar verkligen! Jag behöver knappt något smink, för den ger en naturlig färg till ansiktet. Jag känner mig pigg och snygg när jag använder den!

Monica vill inspirera andra kvinnor

Monica reflekterar över åldrandet med positivitet och uppmanar kvinnor att omfamna livets senare skede. Hon delar hur Eucerin har hjälpt henne att bevara elasticitet och fukt i huden, vilket har stärkt hennes självförtroende, och avslutar med att inspirera kvinnor att vara modiga, ta för sig och njuta av livet oavsett ålder.

– Min hud har fått tillbaka sin elasticitet och spänst. En del är genetik, men genom att ta hand om sin hud och vårda sitt yttre hjälper man också genetiken på vägen.

Monica Sundberg är en livs levande påminnelse på att man ska addera guldkant till vardagen och unna sig själv det bästa. Hon uppmanar kvinnor att omfamna både sin inre och yttre skönhet och njuta av varje ögonblick.

– Nu när jag är fri från jobb och föräldraskap, utforskar jag livet spontant och välkomnar åldrandet. Vi kvinnor är modigare och mer sociala än män, vilket öppnar dörrar till kärlek och närhet – något som vi alla behöver. Om du är singel och bubblar – ge dig ut!

Monicas dagliga hudvårdsrutin

Morgon och kväll: En noggrann rengöring med Eucerin Dermatoclean Cleansing Milk.

En gång i veckan: Användning av peeling för att bibehålla hudens lyster och avlägsna döda hudceller.

Efter rengöring och exfoliering: Applicering av Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum för att stärka och vårda huden.

Ögonvård: Användning av Eucerin Hyaluron Filler Elasticity Eye för den ömtåliga huden runt ögonen.

Dagligt skydd: Applicering av Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF 30.

Eucerin Dermatoclean Cleansing Milk
Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum

Eucerin Hyaluron Filler Elasticity Eye

Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF 30

INSTAGRAM: @monicabq
YOUTUBE: @livetefter65

* Om undersökningen
Undersökningen är genomförd av Kantar på uppdrag av Eucerin. Den genomfördes i mars 2023 med 1 002 deltagare i åldrarna 18 till 79 år i Sverige och är baserad på ett representativt urval från den svenska allmänheten.