ANNONSSAMARBETE MED NIVEA
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Skönhetsprodukten som ger resultat direkt – så fungerar den

13 jun, 2023 
Nivea hudvård hudkräm serum mogen hud fina linjer rynkor tips
Ålderstecken på huden som fina linjer och rynkor är helt naturligt och händer oss alla förr eller senare. Det finns enkla råd att följa för dig med mogen hud, som hjälper till att minska dessa både kortsiktigt och långsiktigt. Ett av dem är ett nytt serum som ger resultat på bara några minuter – så funkar det!

Med åldern minskar produktionen av de ämnen som bidrar med fyllighet, fukt och lyster i huden. Att huden åldras är alltså oundvikligt, men det finns ett par saker du kan göra för att ta hand om dina rynkor och fina linjer, där NIVEAs nylanserade serum är en enkel och snabb väg att ta. Här berättar vi allt om serumet – och listar tre andra viktiga tips för mogen hud!

Superserumet för mogen hud

När man blir äldre räcker det inte längre med att smörja in huden med första bästa kräm i badrumsskåpet. Nu behövs anpassad hudvård, som aktivt jobbar mot rynkor och boostar huden tack vare effektiva ingredienser. Nya NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum gör jobbet både på kort och lång sikt, men hur?

Nivea serum Q10 anti age rynkor fina linjer hudvård snabba tips
Snabbt och enkelt! Serumets applikator gör det lätt att använda. Applicera produkten på rynkor och linjer i pannan, runt ögonen och nasolabialveck och fördela sedan jämnt med fingertopparna.

Det nya ansiktsserumet från NIVEA är ett nytt tillskott i den ikoniska Q10-serien. Det innovativa serumet är skapat för att minska rynkor, vilket den gör genom en återfuktande film som slätar ut huden och synligt minskar rynkorna på bara fem minuter. Serumet hjälper inte bara på kort sikt, utan verksamma ingredienser som coenzym Q10 och peptider motverkar även rynkor över tid.

Nivea serum Q10 anti wrinkle rynkor fina linjer hudvård snabba tips mogen hud
Med 5% active complex, ren Q10 samt Bioxifill-peptider penetreras tio hudlager i övre epidermala lagret.

Serumet ger alltså effekt på fina linjer och rynkor direkt – och på lång sikt. En otroligt effektiv produkt alltså! Samtidigt finns det mer du kan göra för att hjälpa huden på bästa sätt genom åren. Här listar vi tre effektiva tips, som du med fördel kan kombinera med serum-tipset.

3 effektiva tips för mogen hud

1. Skönhetssömn

Japp, sägningen om skönhetssömn är faktiskt sann. Det är under natten som kroppen (huden inkluderat!) har tid att återhämta sig ordentligt, då reparationsprocesserna är i gång. Du ser inte bara trött ut efter en natt med dålig sömn, utan på sikt kan dåliga sömnvanor faktiskt påverka huden.

2. Boosta huden med mat och dryck

Insidan ger utsidan en chans vad gäller huden. Var därför noggrann med vad du äter och dricker om du vill minimera rynkorna i ansiktet. Många råvaror som är bra för hälsan är även bra för huden, som frukt och grönt (som ger kroppen en antioxidant-boost). Vatten är också viktigt! Utan vatten blir huden torr och får då rynkor enklare, då motståndskraften är mindre.

3. Se upp för solen

Solen är härlig men faktiskt en av de vanligaste anledningarna till att man får fina linjer och rynkor. Med andra ord är frekvent solexponering utan solskydd inte bara farligt för hälsan, utan en bov när det kommer till rynkor. Se till att sola ansvarsfullt och alltid smörja in dig med hög SPF – framför allt i ansiktet, om du vill undvika solrelaterade ålderstecken där.