Träning är för alla, oavsett ålder, bakgrund eller hur du ser ut. De här inspirerande kvinnorna på Instagram har alla olika intressen, men en sak har de gemensamt. De står för kroppspositivism och träningsglädje.

1. Louise Green

Louise Green , @louisegreen_bigfitgirl, är plus size-tränare, triathlet och förespråkar kroppspositivism, så det är inte så konstigt att förstå att hon blivit en stor fitnessförebild. Med sina bilder vill hon visa att alla kan träna och leva ett hälsosamt liv – oavsett hur man ser ut. Hon har även skrivit boken Big Fit Girl.

2. Brittany Danielle

Brittany Danielle, @Crazycurvy_yoga, är yogainstruktör och plus size-modell och på Instagram visar hon att det inte finns några dåliga ställen att göra yoga på.

3. Jessamyn Stanley

Jassamyn Stanleys flöde, @mynameisjessamyn, består till stor del av yoga, men hon bjuder även på andra typer av inspirerande träningsbilder, videor och kroppspepp.

Foto: Instagram/mynameisjessamyn

4. Leah Gilbert

Triathleten Leah Gilbert har träning både som intresse och arbete. Hon har bland annat grundat sajten Body positive athletes, är löparcoach och fitnessinstruktör. På sitt Instagramkonto @leah_bpathletes delar hon mestadels med sig av sin träning.

Foto: Instagram/leah_bpathletes

5. CeCe Olisa

CeCe Olisa bloggar om träning, hälsa och mode och på sin Instagram, @CeCe Olisa, postar hon allt som har med det att göra. Så oavsett om du behöver inspiration i kläd- eller träningsväg så hittar du det hos CeCe.

Foto: Instagram/ceceolisa

6. Glitterandlazers

Med en stor dos humor postar Glitter både komiska och seriösa bilder när hon tränar. Utöver fitness är hon en modefantast och älskar att resa, så Instagramflödet bjuder även på dessa ämnen.

Foto: Instagram/glitterandlazers

7. Jada Hudson

Jada Hudson grundade Curvy Girls Pole, en rörelse för kvinnor att hylla sina kroppar, inspireras och dela kärleken för poledance. Jada testade poledancing för första gången 2014 och sedan dess har hon varit fast. På sitt Instagramkonto, @i_am_couture, bjuder hon på såväl bilder som videor från sin träning.

Foto: Instagram/i_am_couture

Läs också: Yoga fick henne att börja älska sin kropp – nu hyllas hon av tusentals

Mer läsning

Femina