Vi raggar med fisk

En vis människa sade en gång: Ge en man en fisk och han blir mätt för en dag. Lär en man att fiska och han ballar ur totalt på Tinder.

Så här ser det ut om du googlar på ”man fish tinder”.

Är det en kvarleva från jägar- och samlarsamhället månne, att mannen vill visa att han kommer att kunna förse sin partner med proteinrik mat?

Vi råkar skrika att vi älskar någon

Om du drar vänster på Tinder ignorerar du personen. Om du drar uppåt skriker du att du älskar henne. Proportionerna av ett felsvep blir med andra ord helt orimliga. Och alla som har råkat ut för det vet hur otroligt pinsamt det är.

Det tar längre tid att välja rätt banan på Ica än att välja potentiell partner på Tinder

Alltså BETYDLIGT längre.

Vi spenderar evigheter på att visa oss från vår bästa sida

Även i verkliga livet vill vi så klart visa oss från vår bästa sida. På Tinder tycks den bästa sidan vara en rotation av bilden på mellan 45-180 grader. Varför? Ingen vet…

Vi vill inte prata med vår dejt

Att få en matchning innebär att båda parter har uttryckt intresse för den andra och det är grönt ljus för att börja prata. Men det gör vi så klart inte! Vi stirrar lite och håller käften. Sen vill vi att någon ny kommer och säger att vi är snygga igen.

Vi ratar folk vi egentligen är intresserad av

Vi har blivit så vana vid att rata folk att även personer vi egentligen är intresserade av stryker med. Sen ångrar vi oss och tänker att det förmodligen var den rätta vi just slängde bort.

Vi animerar oss själva

Man får anta att många använder Tinder för att träffa någon på riktigt. Ändå gör vi allt för att se så overkliga ut som möjligt för att riktigt förvilla en potentiell dejt. #massafilter #solglasögon #bildsnettuppifrån #motljus #skidglasögon

 

Vi visar oss nakna offentligt

Vi vågar påstå att det är ovanligt, kanske rentav opassande, att glida på en första dejt i badbyxor eller bikini. På Tinder verkar männen å andra sidan tycka att det är fullt normalt att presentera hela paketet direkt på avspark.

 

Läs även:

Har du hittat kompisens partner på Tinder? Så här ska du göra!

Hon ställde in nätdejten – då skickade killen 29 helt sjuka sms

Så vet du om du har en osund relation till kärlek

Mest läst