Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Anna Kinberg Batra om mardrömsfrieriet: "Inte alls romantiskt"

20 okt, 2017 
AvHelena Sjögren
Politikern Anna Kinberg Batra och komikern David Batra har varit gifta sedan 2002. I "Skavlan" berättar paret om hur David friade till sin Anna på ett hotellrum i Indien. "Det var inte riktigt som man hade tänkt sig som liten flicka", säger hon i programmet.
Annons

Anna Kinberg Batra om David Batra träffades på en lägenhetsfest på Södermalm i Stockholm. De hamnade i köket och stod och pratade hela natten.

Men i talkshowen ”Skavlan” berättar paret om hur det gick till när David skulle fria.

De var på sin första resa i Indien tillsammans och besökte staden Jaipur i delstaten Rajasthan. Staden brukar kallas för ”Indiens rosa stad”.

– Då tror man att han ska vara superromantisk. Allt är verkligen rosa överallt och det är tinnar och torn. Det är lite som tusen och en natt, säger Anna Kinberg Batra i ”Skavlan”.

Men under resan blev David Batra magsjuk och paret tillbringade den mesta av sin tid på hotellet.

– Och det är inte alls särskilt romantiskt egentligen, men där friar han. Under den här magsjukesituationen. Vilket överraskade mig lite, faktiskt. Man har den här flickdrömmen om att han ska gå ner på knä och det ska vara så där fixat och allt, säger Anna Kinberg Batra i programmet.

Annons

Hon tillägger att David visserligen knappt kunde stå på benen i samband med frieriet, men att det i övrigt inte stämde men hennes bild av ett frieri.

– Men det var inte riktigt som man hade tänkt sig som liten flicka, säger hon och skrattar.

Sugen på att läsa om ett mer sagoromantiskt kändisfrieri? Se hur nyförlovade Måns Zelmerlöw friade här!

Skavlan sänds på fredagar klockan 16 på SVT Play eller klockan 21 i SVT1!

Artikeln publicerades först på Allas.se.

Annons