bianca ingrosso

Bianca Ingrossos, 24, och Phillipe Cohens, 25, kärlekssaga har haft många turer. De träffades redan i tonåren, och åren har kantats av både kärlek och drama – och relationen har tagit slut mer än en gång.

Det var i vintras, i början av 2019, som en krossad Bianca Ingrosso berättade att hon och Phillipe valt att gå skilda vägar – ännu en gång. Hon bekräftade det hela under en pressträff för Wahlgrens värld.

– Jag är singel, sa hon då till Hänt, hon fortsatte förklara läget mellan henne och Phillipe:

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa.

Hennes följare kunde därefter följa henne i det nya singellivet, som innehöll en hel del fest och kvällar med vänner. En tillvaro hon ganska snabbt kom att trivas i.

Så blev Bianca och Phillipe ett par igen

Men i april, fyra månader efter uppbrottet, hittade paret tillbaka till varandra igen. Det var då Phillipe som hörde av sig till Bianca och förklarade att han ångrat sig och att han saknade henne. Något som tillslut fick henne att ta tillbaka Phillipe.

– Jag hann börja älska mitt liv – och hittade en livsglädje som jag inte haft på väldigt länge. Innan jag då gick in i ett förhållande igen, som jag är i nu, avslöjade hon i sin podcast, och fortsatte:

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv.

Däremot hann Bianca fatta tycka för någon annan under tiden ifrån Phillipe.

– Jag fattade ju tycke för en annan kille innan Phillipe hörde av sig igen och hade ångrat sitt val. Hade Phillipe inte kommit tillbaka så hade jag fortsatt träffa den här killen, sa Bianca Ingrosso i en video på Youtube, och fortsatte:

– Och vem vet om jag hade blivit kär eller inte, men nu är jag jättekär i Phillipe och jätteglad att vi är tillsammans igen.

Efter återföreningen mellan Bianca och Phillipe kunde följarna se att deras kärlek var mycket stark. Paret delade bilder av varandra på Instagram och Phillipe syntes då och då i Biancas vloggar.

Vändningen efter återföreningen

Men under sommaren började de synas allt mindre ihop – och plötligt hade de även avföljt varandra på Instagram.

När Hänt träffade Bianca under den senaste pressträffen för Wahlgrens värld i augusti ville hon inte prata om Phillipe och deras relationsstatus. Hon förklarade varför:

– Förhållande går upp och ner. Och jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden.

När Hänt träffade henne på Kristallen några veckor senare förklarade hon varför hon och Phillipe avföljt varandra på Instagram.

– Nej, men saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, sa hon då.

Bianca och Phillipe har inte synts ihop på flera månader – fram tills nu.

Relationen mellan Bianca och Phillipe idag

Idag följer Bianca och Phillipe varandra på Instagram igen, och nyligen började även Phillipe gilla-markera Biancas inlägg.

I en ny video på Biancas Youtube-kanal är det flera av hennes följare som noterat en mansröst i bakgrunden, och de är då inte sena med att misstänka att det är Phillipe som smyger omkring bakom kulisserna.

En person konstaterar bland kommentarerna:

Det är Phillipe, såg dem tillsammans på en restaurang förra veckan”, och flera håller med:

Förmodligen Phillipe, de har börjat hänga igen

Stämmer, har sett de flera ggr ute på restaurang”.

Bianca Ingrosso har själv inte uttalat sig om vem som hörs i bakgrunden i videon.

FOTO: TT

Mer läsning

Femina