Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Camilla Läckberg hyllas på instagram – för sin tandställning

20 feb, 2018 
AvIda Gustafsson
Succéförfattaren Camilla Läckberg översköljs av positiva kommentarer efter att hon berättat att hon skaffat tandställning.
Annons

Madonna har redan gjort det och nu har Camilla Läckberg också skaffat tandställning.  I ett inlägg som deckardrottningen la upp på Instagram under tisdagen förklarar hon att hennes framtänder pressats ihop och blivit sneda och för att tänderna inte ska bli för sneda har hennes tandläkare rekommenderat att hon skaffar en tandställning.

Frågade först om en med vita keramikfästen för att den skulle synas så lite som möjligt. Men informerades om att de dels fäster sämre, dels inte gör jobbet lika bra. Så då blev valet enkelt. Blev vanlig räls.”

Camillas tandläkare tyckte också att det var viktigt att hon som offentlig person visar tandställningen eftersom så många unga tycker att det är jobbigt att visa sina.

”Och han har ju rätt. Bestämde mig på studs för att istället äga och rocka rälsen”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Ett beslut som får idel hurrarop av hennes instagramföljare.
”Fantastiskt föredöme!!!!! Många pluspoäng!”, skriver en följare och en annan skriver: ”Lite extra bling bara”. 

Läs hela inlägget på Camilla Läckbergs instagram.

I ett nytt inlägg visar hon prov på sin självdistans med flera bilder på tandställning.

Tandreglering

Ungefär var tredje person har ett bett där det kan finnas behov av tandreglering.

Det är vanligast att tänderna regleras i tonåren, men tänder kan flyttas under hela livet och kan behövas rättas till även i vuxen ålder.

Vuxna som behöver tandreglering för att rätta till tänderna får betala behandlingen själv. Men rör det sig om riktigt stora tandställnings- och sammanbitningsproblem och vävnadsskador omfattas tandregleringen av det statliga tandvårdsstödet.

Källa: 1177

Läs även:

 

Annons