Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Detta är mannens sexigaste kroppsdelar – enligt kvinnorna

02 jun, 2016 
Ögon, rumpa eller mage? En brittisk sajt har frågat ett hundratal kvinnor vilken kroppsdel de anser är sexigast hos mannen. Här är topplistan!
Annons

 

kropp-sexig

Det blev en något överraskande lista när websajten askmen.com bad ett hundratal kvinnor lista vilken kroppsdel hos en man som är sexigast. Eller vad säger ni om kittlande tunga på plats sex? Se hela listan här!

1. Fast rumpa

Kvinnor är inte så annorlunda än män, visar undersökningen. På förstaplatsen brukar ofta rumpan hamna på både mäns och kvinnors topplista.

2. Lagom penis

Exakt vad som menas med detta är dock något oklart. Kvinnorna angav att det var viktigt med en ”bra storlek”, och definierade bra som ”inte för liten” och ”inte för stor”. Måttlig, alltså.

3. Markerade magmuskler

Det är ingen överraskning att många kvinnor gillar magrutor. Nästan lika tilltalande är en slät och platt mage. ”Ingen kvinna vill ha sex med en man som först måste lyfta på magen”, menade många kvinnor.

Annons

4. Slanka höfter

Smala höfter, i kombination med en bred överkropp, är den mest attraktiva kroppsformen. Särskilt det inbuktande området mellan revbenen och höftbenen lyftes fram som oemotståndligt.

5. Hygieniska händer

Ganska otippat har ordet ”hygieniska” smugit sig in på topplistan. Betyder det att de flesta män går runt med smutsiga händer?

6. Kittlande tunga

Om det finns en talang som kvinnor särskilt uppskattar så är det en mans förmåga att använda tungan, avslöjar undersökningen. På vilket sätt angavs dock inte.

7. Läckra läppar

Strax efter tungan värdesätter kvinnor en mans mun. Mjuka, fuktiga och kyssvänliga ska de tydligen vara.

8. Utbuktande biceps

Stora och välformade biceps betyder inte bara styrka, det vittnar också om att mannen tar väl hand om sin kropp. Och kvinnor älskar män som tar hand om saker.

9. Välformad bröstkorg

Precis som många män, kan även kvinnor fantisera om bröst. De flesta kvinnor i undersökningen angav att de gillade åtsittande t-shirts som gav en antydan om vad som dolde sig därunder.

10. Breda axlar

Väl markerade och breda axlar tolkas som ett tecken på manlighet. Till skillnad från stora biceps är denna punkt inte beroende av träning. Alltid en tröst för någon.

Artikeln publicerades först på allas.se. Källa: Askmen.com

Foto Colourbox

Annons