Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Hyllade bilden: Kvinnans lösning när hon inte längre kom i sina jeans

05 aug, 2020 
AvSandra Hiort
FotografTT/Instagram
Istället för att må dåligt att hon hade gått upp några kilon under corona-karantän gjorde den här kvinnan något så mycket bättre – hon firade det med ett före och efter-foto!
Annons

Många som fick sitta i karantän en längre tid under coronavirusets framfart berättar nu att det har lett till att de har lagt på sig några extrakilon. Inte så konstigt, eftersom både mat- och rörelserutiner förändrades rejält för de flesta under våren. I flera länder fick man ju dessutom inte lämna hemmet och hade minst sagt begränsad yta att röra sig på.

En av de som säger att hon lagt på sig en del medan hon suttit instängd i sin lägenhet är 23-åriga wellness-influencern Adriana Blanc från Spanien. Och hennes inställning till det har inspirerat många.

Blanc valde att lägga ut en före och efter-bild, där hon på första bilden visar att jeansen hon brukar ha blivit för små. På nästa bild har hon helt enkelt köpt sig ett par större och uppmanar andra att göra detsamma istället för att må dåligt över att inte komma i de gamla.

Influencerns uppmaning

“Jag testade mina pre-karantänsjeans och de gick inte ens att stänga det minsta, så jag gjorde den här galna saken där jag bara köpte mig ett nytt par jävla jeans, satte på en söt topp och fotade mig i en snygg vinkel” skrev Blanc i bildtexten och fortsätter “Och jag känner mig fantastisk”

Blanc hoppas kunna inspirera andra att må bra över sig själva, oavsett om de inte känner igen sig i sina kroppar just nu:

“Ingen kommer att ställa sig upp vid din begravning och säga ‘hon var så jättebra men, alltså, hon fluffade upp en jeansstorlek under karantän, vad fasen handlade det om?’ Så om någon behövde detta: om din jeans får dig att känna dig konstig eller obekväm – köp ett nytt par.”

Här är hyllade inlägget

Foto: TT/Instagram @adrianablancfit

Annons