ect löwengrip

Entreprenören och bloggerskan Isabella Löwengrips, 29, liv har vänts upp och ned sedan i höstas. Planen var att hennes bolag skulle expandera och hon skulle bo halva tiden i New York. Men i sista stund avbröts satsningen, Isabella fick dra i handbromsen på sina företag då de var nära att gå i konkurs efter flertalet bakslag.

För bara någon vecka sedan sålde hon sitt sista bolag Löwengrip Beauty och har nu flaggat för att hon ska ta en paus och inte jobba förrän tidigast i höst.

Isabella Löwengrip behandlad med elchocker, ECT

Att motgångarna tagit tufft på henne är ingenting hon hymlat med, men nu talar hon för första gången om hur illa det faktiskt varit. Bland annat har Isabella behandlats med ECT, elchocker, något hon på sin blogg beskriver var hennes ”enda alternativ”.

”Nedsövd sex gånger men efter det försvann den djupa djupa depressionen. Jag vet inte om jag hade orkat annars”, skriver hon.

Isabella Löwengrip kommer inom kort flytta till ett nytt hus på Lidingö. Lyxhuset är sålt och hon kommer nu att bo närmare exmaken Odd.

 

Erik Selin och Isabella Löwengrip på börsen

Isabella Löwengrip var tidigare tillsammans med fastighetsmiljardären Erik Selin. I början av året avslutade de kärleksförhållandet men är nu för tiden goda vänner.

Behandlingen har fått henne att stanna upp och hon har nu tänkt till kring framtiden.

”Efter ha fått den möjligheten gäller det nu att ta vara på den. Jag behöver leva ett liv som är själsligt bra och inte egoistisk bra. Det är stor skillnad. Tar jag inte hand om mig själv nu kommer jag troligtvis hamna där jag var sist och det vägrar jag”, skriver hon.

Insikten för barnen Gillis och Sally efter depressionen

Isabella Löwengrip har sagt att hon under sin paus från jobb kommer att satsa på att hitta sig själv, och framför allt att umgås med sina barn Gillis, 6, och Sally, 4 som hon har tillsammans med exmaken Odd Spångberg. Efter vad hon gått igenom de senaste månaderna hoppas hon att barnen kan stärkas av hennes kamp.

”Jag måste visa mina barn att depression inte är något tabu men att det faktiskt går att ta sig ur det”, skriver Isabella Löwengrip.

FOTO: Anna-Karin Nilsson TT

Mest läst