margaux dietz

Kärleken verkade spira som aldrig förr mellan Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, när de gifte sig i våras. Men bara ett par månader senare avslöjade Youtube-profilen att hon och sambon genomgick en tuff period i relationen. Tidigare i december berättade Margaux att hon och Jacob inte längre är ett par och att de trots flera försök bestämt sig för att gå skilda vägar.

Margaux har vid flera tillfällen försäkrat sina följare om att hon och Jacob fortfarande är vänner men hon är också väldigt öppen med att det går upp och ner.

Jag märker verkligen att det är från dag till dag och nya saker som händer hela tiden. Det är som att det vi går genom är i olika faser där vissa är lättare och vissa är tuffare. Jag tror det är omöjligt att inte tjafsa lite om vissa saker även om ingen av oss vill det”, skrev Margaux i ett inlägg på bloggen.

Margaux om avskedet från sonen

Eftersom Margaux Dietz och Jacob Liebermann har sonen Arnold, 2, tillsammans valde de ändå att tillbringa en del av julafton tillsammans. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar hon om stunden då Arnold fick se tomten komma.

”Det var helt fantastiskt att se och jag är så glad över att jag fick allt på film. Arnold var inte alls rädd så tomten fick massor med kramar”, skriver Margaux.

Efter att ha öppnat klappar begav sig familjen till en restaurang i Stockholm där de åt lunch och därefter var det dags för Margaux att ta farväl av sonen, något som var väldigt jobbigt för henne. Nu berättar hon ärligt om den tuffa familjekampen.

”Det var verkligen inte lätt eller kul. Jag saknar Arnold så mycket redan och vet inte hur det här ska gå i framtiden. men jag vet att jag inte är ensam”.

Nu kommer Arnold att tillbringa ett par dagar med pappa Jacob Liebermann och därefter ska Margaux Dietz ta med sig sonen till Sydafrika där hennes mormor bor.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Instagram