Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Marie Mandelmann avslöjar hemligheten bakom kärlekslyckan

07 feb, 2020 
AvFemina
kärleksknep
Gustav och Marie Mandelmann har varit gifta i 28 år.
Nu avslöjar makarna hur de går till väga för att hålla kärleken vid liv.
Annons

Makarna Gustav Mandelmann, 54, och Marie Mandelmann, 55, har tagit Sverige med storm sedan TV4 började sända succéprogrammet Mandelmanns gårdI detta får tittarna en inblick i parets vardag på deras gård, som är belägen på Österlen, i Skåne.

Gustav och Marie har fyra barn ihop, Aaron Asker Mandelmann, 30, Tora Fanny Mandelmann, 29, Disa Elvira Mandelmann, 26, och Joel Mandelmann, 19. Endast den yngsta sonen bor kvar på gården tillsammans med föräldrarna medan de övriga bor runt om i Malmö.

Makarnas egna ord om familjelyckan

I december avslöjade makarna Mandelmann att de har fått sitt första barnbarn. I en intervju med Aftonbladet berättade de om familjelyckan.

– Det är fantastiskt. Allt har gått bra och det blev en liten flicka som är jättegullig. Men hon kom lite för tidigt, egentligen skulle det ha blivit först i januari, sa Marie till tidningen.

Eftersom parets barn är vuxna sedan många år tillbaka hade de länge sett fram emot att återigen få en liten bebis att gosa med.

Annons

– Det är något helt nytt och något som vi verkligen har sett fram emot. Men man vet aldrig när det ska ske och så plötsligt inser man att vi ska bli mormor och morfar, berättade Marie Mandelmann.

Så får makarna kärleken att hålla

Gustav och Marie gifte sig 1992 och har alltså varit äkta makar i 28 år. I ett nytt avsnitt av Mandelmanns gård berättar Marie om ett hemligt knep som de använder sig av för att få kärleksrelationen att hålla och blomstra.

– Vi lever ju så tätt ihop Gustav och jag. Vi jobbar tillsammans, vi är med varandra varje dag. Så att vi hittar våra liksom egna rum i tiden på något sätt, säger hon.

Marie förklarar att det är egentiden som gör att de får äktenskapet att fungera.

– Gustav går upp tidigt och får sin tid på morgnarna. Och jag får min tid på kvällar och nätter. Så ska man leva tillsammans så är det väldigt bra om man har olika dygnsrytm, säger Marie Mandelmann.

Mandelmanns gård sänds tisdagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons