Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Nu öppnar gymmet där du kan dricka skumpa under träningen

30 aug, 2018 
AvAnaïs González Cruz
Är du en flitig gymbesökare, men gillar att festa? Då är du precis en sådan medlem som Repeat söker!
Annons

Pumpande basgång, klubbelysning och förstås champagne. Nu öppnar Repeat i Malmö, en dansk gymkedja med ett lite annorlunda träningskoncept. Här spelar nämligen live-DJ:s under passen – samtidigt som drinkar serveras.

Enligt Angelica Brundin, platschef på Repeat Malmö, riktar man främst in sig på millennials i åldrarna 20-40 år som gärna rör sig ute i nattlivet.

– Vi vill sudda ut linjerna och  fokusera på livsstil. Det är okej att festa till det och parta ibland, på samma gång som man mår bra och tränar. Vi vill erbjuda millennials den miljön som de trivs med att vistas i. Det är det som millennials vill ha, säger hon till Expressen.

Gymmet kommer även att arrangera särskilda events för sina medlemmar, exempelvis ”bubbles and squat” och ”cocktails and kettlebell”.

Ett gym med nattklubbsbelysning. Snart öppnar Repeat i Malmö.
En av Repeats lokaler i Danmark. Snart öppnar gymmet i Malmö.

Men kombinationen alkohol och träning är kontroversiell för många. Dock tror inte Brundin att det ena behöver utesluta det andra.

– Vi tror på en sund livsstil och en lagom-mentalitet, man ska kunna göra lite av båda. Vill man kombinera träning 5 dagar i veckan och fest på helgen ska man kunna det och ändå må bra, menar hon.

Repeat slår upp portarna i köpcentret Triangeln den 29 september.

Foto: IBL//Shutterstock//Repeat Facebook

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Artikeln publicerades först på MåBra.

 

Annons