Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Nyhetsmorgons Soraya Lavasani gravid med sitt andra barn

30 sep, 2019 
AvLina Arvidsson
Soraya Lavasani avslöjade sin första graviditet i Nyhetsmorgon i TV4.
Nu har hon gjort det igen – i april väntar Soraya och maken Ralph Olsson sitt andra barn.
"Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra", säger Soraya Lavasani.
Annons
Soraya Lavasanis kamp inför direktsändningen av TV4:s NyhetsmorgonBrand logo
Soraya Lavasanis kamp inför direktsändningen av TV4:s Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasani blev blev mamma för första gången i juni 2017. Då föddes dottern Bianca som Soraya har tillsammans med maken Ralph Olsson.

I samråd med maken Ralph Olsson valde de att berätta att de väntade barn tidigt i graviditeten.

– Hade jag inte varit en offentlig person hade jag gärna velat vänta lite längre, men jag kände att det hade kommit så mycket kommentarer och så började faktiskt journalister ringa till mig och fråga. Då kände jag att jag vill inte att min chef ska läsa i någon tidning att jag är gravid, så då hörde jag av mig till min chef och sa som det var, sa hon då.

Berättar i Nyhetsmorgon

Nu har Soraya Lavasani gjort det igen! I direktsändning i Nyhetsmorgon i TV4 avslöjade hon det glada beskedet att hon och maken väntar sitt andra barn – vilket för dem blir nästa års största nyhet.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte-jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, säger Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

Annons

Parhästen och programledarkollegan Jesper Börjesson kramar om henne och gratulerar till nytillskottet. Soraya avslöjar också att Jesper har fått hjälpa henne bakom kulisserna då hon inte mått bra under graviditetens första veckor.

– Jag har mått ganska illa och varit tröttare än vanligt, kan man säga. Nu känner jag att det har planat ut lite så nu mår jag ganska bra, säger hon.

I Nyhetsmorgon förekommer ofta matlagning med tillhörande provsmakning, något som varit tufft för Soraya.

– Du vet vad vi utsätts för i det här programmet. Det är ölprovning och man äter konstiga saker. Det kan vara en utmaning i det här tillståndet, säger hon och skrattar.

Soraya och Ralph kommer inte ta reda på bebisens kön utan låter det bli en överraskning.

– Det gjorde vi inte med vår första och det var så spännande tyckte jag. Det hjälpte till vid själva utdrivningsfasen, säger hon till Jesper Börjesson som överräcker en stor blomma.

I april kommer den lilla bebisen till världen.

Annons