Leksaken som sägs kunna hjälpa mot koncentrationssvårigheter har blivit en stor succé hos barn världen över.  I Minnesota i USA lekte John Harris och hans son med en fidgetspinner, och eftersom de hade sett på Youtube att kan snurra jättefort med hjälp av en luftkompressor ville de också testa.

Läs även 10-åringens uppfinning kan rädda barn från att dö i varma bilar

Men med facit i hand var det en lek de borde ha undvikit. I ett öppet inlägg på Facebook, som delats nära 300 000 gånger, varnar nu John Harris för leken.

”Jag höll i fidgetspinnern och luftkompressorn när det hände. Vi hade lekt med den ett tag och helt plötsligt exploderade plasten på fidgetspinnern. Nu är vi på akuten och väntar på att sys. Jag delar det här så att ingen annan får samma dumma idé som jag.”

Fidgetspinnern som exploderade träffade sonen ovanför läppen. Såret fick sys ihop med 30 stygn, i kommentarerna på inläget skriver John Harris att sonen återhämtat sig från händelsen och såret läker fint.

Källa: Tribunist, Newsner

Läs även Här är barnleksakerna du inte ska köpa

Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like”  showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Mer läsning

Femina