Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Roliga sätt att fria – 7 kreativa tips!

27 dec, 2017 
AvMalin Ny
annorlunda frierier
Söker du efter annorlunda frierier? Här är sju roliga sätt att fria till din älskling!
Annons

Vissa gillar att hålla det enkelt, andra mer romantiskt. När det kommer till att fria till personen man älskar finns det inget rätt eller fel. Däremot är det kul att inspireras av andra som har vågat löpa linan ut – och gjort sitt frieri till något alldeles speciellt och oförglömligt. Letar du efter roliga sätt att fria här du alltså hittat rätt!

Här är 7 roliga sätt att fria till din partner på:

Smyckesfrieriet


Den här kvinnan bar omkring på sin förlovningsring runt halsen i ett helt år – utan att veta om det. Hennes pojkvän hade nämligen gömt ringen inuti ett trähalsband som han gav henne på deras årsdag.

Tips på frierier

Den här mannen friade genom att skriva 14 kärleksbrev. Den första bokstaven i respektive brev bildade till slut meningen ”Will you marry me?”. Ett frieri i Hollywood-klass.

Annons

Yoga-frieriet

Ett helt klart kreativt frieri som endast kan utövas av ett fåtal då du behöver en väldigt vig partner.

Filmfrieriet

Varför inte göra en hel trailer av ditt frieri om du har hyfsade redigeringskunskaper? Titta och inspireras av killen som gjorde just det – och lyckades överraska sin flickvän totalt i biosalongen.

Norrskensfrieriet


Att uppleva ett norrsken är det många som drömmer om och att dessutom klämma in ett frieri i den drömmen kan inte bli annat än magiskt.

Adele-frieriet

Den här mannen bestämde sig för att fria till sin pojkvän på sångerskan Adeles konsert. En dröm för Adele-fanet!

Den här mannen friade till sin flickvän genom att tatuera in ”Will you marry me?” på kroppen. Han tatuerade även in hennes svar – ett ja, såklart.

Läs även:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons