Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Träna hemma med PT-Fia: Träningsvideo på 30 minuter

23 mar, 2020 
AvFemina
Träna hemma med Feminas bloggare Sofia "PT-Fia" Ståhl! Här får du ett 30 minuter långt träningspass som är enkelt att genomföra – och som garanterat kommer att göra dig svettig!
Annons
Träna hemma med PT-FiaBrand logo
Träna hemma med PT-Fia

Feminas bloggare PT-Fia körde ett 30 minuters hemmaträningspass för Aller Medias medarbetare förra veckan och här delar vi med oss av hennes pass. I dessa dagar då många av oss sitter hemma och jobbar och blir utan den vanliga vardagsmotionen, som till exempel cykelturen till jobbet eller promenaden från bussen, är det viktigare än någonsin att röra på sig emellanåt. Så ta en paus och ge dig lite tid till dig själv – du kommer inte att ångra dig!

Inga förkunskaper krävs!

PT-Fias träningspass som vi presenterar här nedan är 30 minuter långt och det är enkelt att genomföra hemma. Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper eller utrustning, det är bara att trycka på play och köra igång! Du kan köra det på vardagsrumsmattan som Fia gör, eller om du vill så går det lika bra med en handduk eller en yogamatta – några fler saker behöver du inte! Men en sak är viktig att tänka på: Klä om till träningskläder, du kommer garanterat att bli svettig. Och glöm inte att ha lite vatten nära till hands.

Lycka till!

Annons