Här är sommarens must have-t-shirts!


Britney Spears och Victoria Beckham är bara ett par av alla superkändisar som har hakat på trenden med coola t-shirts med budskap. Här får du reda på våra favoritbudskap just nu på sommarens must have-plagg; t-shirten!

Britney Spears och Victoria Beckham är bara två kändisar om ofta syns i t-shirts med statements. Bild: PinterestDet absolut trendigaste sättet att förmedla statements just nu är via en helt vanlig t-shirt. Tänk vad lite färg och några väl valda ord kan göra för det enkla basplagget som flyttat från längst ner i byrålådan till att vara superhett och ett måste sommaren 2017!

Redan i januari, konstaterade Feminas chefredaktör Ulrika Norberg att t-shirten med feministiska budskap var ”säsongens viktigaste nyhet” och att plagget sannolikt skulle bli en global snackis och det fick hon helt rätt i.

Bild: Dior

Bakgrunden till den globala snackisen är Diors tröja med trycket ”We Should All Be Feminists” och budskapet ligger helt rätt i tiden. Prislappen, däremot, är kanske lite väl mastig för oss vanliga dödliga; runt 5 000 kronor kostar den.

I sommar bär vi självklart våra egendesignade t-shirts! Prislappen är betydligt lägre, 199 kronor stycket, men budskapen är minst lika bra. Läs mer om dem här under och beställ din favorit till ett riktigt bra pris – eller varför inte båda, då blir frakten gratis!


”Women need more sleep than men because fighting the patriarchy is exhausting”

Ibland säger en t-shirt mer än tusen ord! Här är sommarens kaxigaste plagg!

Modell: Något figursydd – vill du ha en lösare passform rekommenderar vi att du går upp minst en storlek.
Material: 100% ringspunnen kammad bomull
Tvättråd: 40 grader maskintvätt

Bara 199 kronor – läs mer och beställ här!


”Girls just wanna have sun”

Här är t-shirten du kan bära hela året – för visst vill vi ALLTID att solen ska skina!

Modell: Något figursydd
Material: 100% ringspunnen kammad bomull
Tvättråd: 40 grader maskintvätt

Bara 199 kronor – läs mer och beställ här!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

(0)
(0)
Mejla

Laddar