Narcos, säsong 3 (Serie)
(1 september)
Den hyllade dramaserien är baserad på kokainkungen Pablo Escobars liv. I den tredje säsongen fortsätter storyn efter Pablos död och vi får följa narkotikapolisens kamp mot den colombianska drogkartellen Cali Cartel.

The Hunger Games: Mockingjay part 2 (Film)
(1 september)
I den fjärde och avslutande delen av dystopiska science fiction-äventyret Hungerspelen får vi den spännande upplösningen på kriget mellan President Snow och rebellerna, ledda av Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence).

Thor (Film)
(1 september)
Denna Marvelfilm från 2011 utspelar sig i asagudarnas värld och vi möter bland annat Thor, Oden och Loke – och får ögongodis i form av Chris Hemsworth.

The Avengers (Film)
(1 september)
Stjärnspäckat superhjälteäventyr där världens mäktigaste hjältar tvingas samarbeta för att besegra onda krafter och ett utomjordiskt hot.

The Hateful Eight (Film)
(13 september)
Quentin Tarantinos senaste film är ett drygt 3 timmar långt västerndrama som utspelar sig i ett snöstormsdrabbat Wyoming, fyllt med splattervåld och udda karaktärer.

Strong Island (Serie)
(15 september)
Dokumentären är skapad av Yance Ford, syster till William Ford Jr, som sköts till döds 1992, av en vit 19-årig mekaniker i ett bråk över en bil. Det är en dokumentär om rasism som utgår från fallet där den obeväpnade 24-åriga läraren Ford blev huvudmisstänkt i sitt eget mordfall. Läs mer om Strong Island här!

Designated Survivor, säsong 2 (Serie)
(28 september)

Vita huset-dramaserien Designated Survivor, där presidenten dödas i en terrorattack och tvingas ersättas av en doldis inom regeringen, får en spännande andra säsong.

Once Upon a Time, säsong 1-6 (Serie)
(26 september)
Netflix tar in samtliga sex säsonger av den sagoinspirerade Once Upon a Time (säsong 7 får premiär senare i höst). 28-åriga Emma, som har ett struligt förflutet, flyttar till en amerikansk småstad och återförenas med den 10-åriga son hon adopterade bort i tonåren. Förvänta dig klassiska sagoprinsessor, elaka häxor och förtrollade skogar.

First They Killed My Father (Film)
(15 september)
Angelina Jolies kontroversiella skildring av Kambojas blodiga historia är redo för premiär. Här får vi följa en ung kvinnas uppväxt under den grymma Khmer Rouge-regimen.

Fantastiska vidunder och var man hittar dem (Film)
(27 september)
Ingen Harry Potter-älskare får missa detta storslagna J.K. Rowling-äventyr som utspelar sig i samma magiska värld, men före Harry Potters tid på Hogwarts. Trollformler, mugglare och fantasifulla djur utlovas.

Our Souls at Night (Film)
(29 september)

I detta romantiska Netflix-drama med Jane Fonda och Robert Redford får kärleken en andra chans när en spirande romans uppstår mellan en änka och en änkling som bott grannar i en amerikansk småstad i många år. En filmatisering av boken med samma namn.

Mer som har Netflix-premiär i september:

Resurface (1/9)

Iron Man 2 & 3 (1/9)

Little Evil (1/9)

Whitney: Can I Be Me (4/9)

#RealityHigh (8/9)

Bojack Horseman, säsong 4 (8/9)

The Expanse, säsong 2 (8/9)

Fire Chasers, säsong 1 (8/9)

The Confession Tapes, säsong 1 (8/9)

American Vandal, säsong 1 (15/9)

Fuller House (22/9)

Jack Whitehall: Travels With My Father, säsong 1 (22/9)

Star Trek: Discovery, säsong 1 (25/9)

Designated Survivor, säsong 2 – (28/9)

Big Mouth, säsong 1 (29/9)

Real Rob, säsong 2 (29/9)

Club de Cuervos, säsong 3 (29/9)

RuPaul’s Drag Race, säsong 9 (30/9)

Källa: Baaam.se

Läs även:

Nu höjer Netflix sina priser

Därför lämnar Disney Netflix

Netflix gör film om terrordådet

Netflix skildring av autism får skarp kritik