Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

17 riktiga feel good-filmer som du kan se på Netflix

20 mar, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Stäng ute världen en stund och sätt på en film som får dig att skratta och må bra! Vad sägs om Wine Country, Always Be My Maybe eller Easy A i kväll?
Annons
6 feel good-filmer som finns på NetflixBrand logo
6 feel good-filmer som finns på Netflix

Just nu är vi många som fördriver vår lediga tid med att streama filmer och tv-serier. Vissa föredrar skräckfilmer eller actionthrillers, medan andra hellre kollar på komedier och romcoms som verkligen lyfter humöret.

Är du på jakt efter en härlig film att se med dina nära och kära i kväll? I den här artikeln har vi samlat ihop ett gäng feel good-filmer som går att streama på Netflix – det är bara att välja och vraka!

17 härliga Netflix-förslag till filmkvällen

Always Be My Maybe 

Handling: Det har gått 15 år sedan Sasha och Marcus gick skilda vägar. I dag lever de helt olika liv – hon är stjärnkock och han är musiker. När de återförenas väcks gamla känslor till liv, men ska de verkligen satsa på varandra igen?

Burlesque 

Handling: Ali är en småstadstjej från Iowa som lämnar sitt gamla liv bakom sig för att bli sångerska i Los Angeles. Snart får hon anställning på en burlesque-klubb, som dessvärre har sett bättre dagar. Musikaldrama med Christina Aguilera och Cher.

Annons

Crazy Rich Asians

Handling: New York-tjejen Rachel Chu ska äntligen få träffa sin pojkväns familj i Singapore. Vad hon inte vet är att släkten fullkomligen badar i pengar!

Crazy Stupid Love 

Handling: Cals liv tar en oväntad vändning när hans hustru plötsligt lämnar honom. Av en slump lär han känna kvinnotjusaren Jacob, som bestämmer sig för att förvandla honom till en tvättäkta casanova. Med Emma Stone, Ryan Gosling och Steve Carell.

Eat, Pray, Love

En bild på skådespelerskan Julia Roberts i filmen Eat Pray Love.
Julia Roberts spelar huvudrollen i Eat, Pray, Love.

Handling: Efter en uppslitande skilsmässa tar Liz beslutet att upptäcka sig själv på nytt. Det blir början på en själslig resa som tar henne till flera olika platser på jorden. Med Julia Roberts.

Easy A 

Handling: High school-tjejen Olive har aldrig haft en kille och drar till med en liten lögn för att förbättra sin status. Plötsligt har hon blivit skolans bad girl, en image hon gärna spär på med råge. Med Emma Stone.

Annons

Isn’t It Romantic 

Handling: New York-arkitekten Nathalie avskyr romantik över allt annat och är en hopplös cyniker. Efter ett rån där hon knockats medvetslös vaknar hon upp i sin värsta mardröm – en romantisk komedi. Med Rebel Wilson och Liam Hemsworth.

Mamma Mia! (The Movie, Here We Go Again)

Handling: Del ett och två om den blivande bruden Sophie, hennes mamma Donna och männen i hennes förflutna. Baserad på den populära ABBA-musikalen.

Mathilda 

Handling: Barndomsklassiker om den intelligenta flickan Mathilda som ingen förstår sig på;  vare sig hennes föräldrar, bror eller rektor. Men så träffar hon en lärare som förändrar allt. Baserad på Roald Dahls barnbok med samma namn.

Min granne Totoro

Handling: De två syskonen Satsuki och Mei flyttar till ett hus på landet som döljer många magiska hemligheter. Förtrollande familjeäventyr av den japanska animekungen Hayao Miyazaki.

Pineapple Express

En bild från komedin Pineapple Express som finns på Netflix.
Ingenting går enligt plan för Dale och Saul i komedin Pineapple Express.

Handling: Delgivningsmannen Dale är en riktig nolla utan några framtidsambitioner. När han bevittnar ett knarkrelaterat mord får han ett pris på sitt huvud och tvingas fly tillsammans med sin förvirrade kompis Saul. Med Seth Rogen och James Franco.

Annons

Step Brothers

Handling: Två hopplösa mansbarn tvingas motvilligt flytta ihop när deras föräldrar gifter sig. Nu måste den nya familjen lära sig att leva med varandra, framför allt de bråkiga styvbröderna. Med komikerduon Will Ferrell och John C Reilly.

Supersugen

Handling: Töntarna Seth och Evan har hankat sig igenom high school utan att lyckats få några tjejer. Innan college skiljer dem åt arrangerar de en riktig brakfest som ska gå till historien. Med Jonah Hill och Michael Cera.

To All The Boys I’ve Loved Before (P.S. I Still Love You)

Handling: Del ett och två om tonårstjejen Lara Jean, vars liv ställs på ända när hennes gamla kärleksbrev skickas iväg till tidigare förälskelser. Baserade på den bästsäljande romanen av Jenny Han.

Wine Country 

En bild från filmen Wine Country som släpptes 2019 på Netflix.
Wine Country släpptes på Netflix 2019.

Handling: Ett gäng medelålders kvinnor åker till Napa Valley för att fira en födelsedag, en galen resa med alldeles för mycket vin som ställer deras vänskaper på prov. Med Amy Poehler och Maya Rudolph.

Foto: TT//Netflix

LÄS MER: 

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons