Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

7 filmer som har premiär på bio i jul

21 nov, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Kom i julstämning på bio! Parasit och Star Wars: The Rise of Skywalker är två av filmerna som släpps nu i jul.
Annons

Vill du gå på bio under julledigheten? Mellan den 18 december – 7 januari har totalt 7 filmer premiär på Filmstaden, bland annat efterlängtade Star Wars: The Rise of Skywalker

Se hela listan nedan! 

7 filmer med biopremiär under julen 2019

Star Wars: The Rise of Skywalker – 18 december

I den sista filmen av den storslagna Skywalker-sagan kämpar motståndsrörelsen mot ondskans krafter än en gång. Med bland andra Daisy Ridley och Adam Driver.

Parasit – 20 december

Den fattige privatläraren Ki-Woo får anställning hos en rik familj och ordnar då arbete för hela sin familj i huset. Det ska visa sig vara ett stort misstag. Vinnare av Guldpalmen 2019!

En bild från filmen Parasit, som har biopremiär på Filmstaden den 20 december 2019.
Den prisbelönta filmen Parasit har premiär på Filmstaden den 20 december.

Sune – Best Man – 20 december

Sune ska äntligen få åka på klassresa med flickvännen Sophie, men det finns ett problem. Samma helg ska nämligen hans morfar gifta sig, vilket ställer Sune inför ett svårt val.

Annons

En del av mitt hjärta – 25 december

Isabella är en framgångsrik affärskvinna som har allt – förutom den stora kärleken. När hon återvänder till sin hemstad står plötsligt Simon där, hennes tonårsförälskelse. Tyvärr ska han snart gifta sig med barndomskompisen Molly. Musikalkomedi med Malin Åkerman.

Frost 2 – 25 december

Prinsessan Elsa är äntligen tillbaka! I Frost 2 ställs Arendal inför ett stort hot och nu är det upp till Elsa och hennes magiska krafter att rädda kungariket.

En bild ur filmen Frost 2, som har premiär på Filmstaden den 25 december 2019.
På juldagen kan du se Frost 2 på bio.

The Grudge – 3 januari

Kultförklarad skräckis gör comeback! Nya The Grudge utspelas samtidigt som handlingen i filmen från 2004 och handlar inte helt otippat om ett hemsökt hus. Varning för duschskräck…

Nyckeln till frihet – 7 januari

Klassiker från 1994 om bankmannen Andy Dufresne, som blir dömd till livstids fängelse. Med bland andra Morgan Freeman och Tim Robbins.

Läs mer:

Foto: TT//Neon//CAP//RFS//

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons