När vintermörkret faller lockar tv-soffan mer än någonsin – och passande nog släpper Netflix nu flera spännande nyheter. Både när det kommer till beroendeframkallande tv-serier, mysiga julfilmer och spännande dokumentärer.

Här listar vi nyheterna på Netflix under december månad:

Nya serier på Netflix i december

The Road to Love

Säsong 1

Handling: Komediserie som handlar om en lastbilsfamilj. Dottern hamnar i bråk med sin pappa och blir utslängd, något som leder till att hon måste ta tag i sitt liv och klara sig själv.

Premiär: 4 december

Magic for humans

Magic For Humans har premiär på Netflix i december 2019

Säsong 2

Handling: Från att få folk på gatan att häpna till att genomföra avancerade trolleritrick – Justin Willman blandar godmodigt trolleri med skämt för vuxna.

Premiär: 4 december

Home for christmas/Hjem til jul

Home for Christmas/Hejm til jul har premiär på Netflix i december 2019

Säsong 1

Handling: Norsk tv-serie med Felix Sandman i en av rollerna. Handlar om den 30-åriga sjuksköterskan Johanne och hennes jakt på en ny pojkvän att ta med hem till jul.

Premiär: 5 december

V Wars

Säsong 1

Handling: Amerikansk thrillerserie om hur en sjukdom som förvandlar offren till blodtörstande vampyrer plötsligt börjar sprida sig, samtidigt som två bästa vänner hamnar på olika sidor i konflikten mellan människor och vampyrer.

Premiär: 5 december

Apache: Berättelsen om Carlos Tevez

Säsong 1

Handling: Realistisk dramatiseringen av Carlos Tevez liv. Visar hans väg från de tuffa förhållandena i Argentinas Fuerte Apache till fotbollsvärldens absoluta topp.

Premiär: 5 december

Huset fullt

Huset fullt säsong 5 har premiär på Netflix i december 2019

Säsong 5

Handling: Familjen Tanners äventyr fortsätter när Jimmy och Steph tar med sin nya bebis hem till föräldrarna – som självklart vill hjälpa till.

Premiär: 6 december

Virgin River

Säsong 1

Handling: Romantisk och gripande serie om en sörjande specialistsjuksköterska som behöver en nystart. Hon flyttar då från Los Angeles till en avlägsen stad i norra Kalifornien, där hon möts av många överraskningar.

Premiär: 6 december

O Escolhido

Säsong 2

Handling: När läkarna återvänder strömmar världen in i den en gång stängda byn Aguazul, och en journalist lovar att berätta ”den utvalda” historien.

Premiär: 6 december

Triad Princess

Säsong 2

Handling: Kriminalserie om dottern till en mäktig gangsterledare som tar ett jobb som livvakt. Något som vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv – och kanske gör att hon hittar kärleken.

Premiär: 6 december

Juldagarna

Säsong 1

Handling: Spansk serie om fyra systrar som tar itu med familjehemligheter och firar jul tillsammans vid tre olika tillfällen i livet.

Premiär: 6 december

Chief of Staff

Säsong 2

Handling: Som stabschef i Sydkoreas nationalförsamling har Jang Tae-jun stort inflytande bakom kulisserna, och hans ambitioner vet inga gränser.

Premiär: 17 december

Soundtrack

Säsong 1

Handling: Romantiskt musikdrama som handlar om kärleken som förbinder en eklektisk grupp människor i Los Angeles.

Premiär: 18 december

Det var en gång en gång till

Säsong 1

Handling: Fransk tv-serie om Vincent Dauda som fortfarande inte återhämtat sig efter en separation när han får ett mystiskt paket som ger honom chansen att bli tillsammans med sitt ex igen.

Premiär: 19 december

Ultraviolet

Säsong 2

Handling: Ett nätverk av amatördetektiver använder sig av teknologi för att lösa brott och skaffar knasiga vänner i sin kamp för rättvisa.

Premiär: 19 december

The Witcher

The Witcher har premiär på Netflix i december 2019

Säsong 1

Handling: Häxan Geralt, en muterad monsterjägare, kämpar för att hitta sin plats i en värld där människor ofta visar sig mer onda än djur.

Premiär: 20 december

Lost in space

Säsong 2

Handling: Familjen Robinson återvänder i säsong två och fortsätter sin kamp att mot alla odds överleva och fly medan de förlorat i rymden.

Premiär: 24 december

Ödets lågor

Säsong 1

Handling: Dramaserie som utspelar sig i Frankrike. Under en förödande brand i Paris år 1897 formas tre kvinnors öden av identitetsstöld, förbjuden kärlek, svek och frigörelse.

Premiär: 26 december

You

You säsong två har premiär på Netflix i december 2019

Säsong 2

Handling: Det mörka dramat återvänder till sin andra säsong. Kan Joe hantera sitt förflutna och få en nystart? Och kommer han någonsin att kunna träffa en ny kvinna?

Premiär: 26 december

The Gift

Säsong 1

Handling: Nervkittlande serie om en arkeolog som plötsligt hittar en mystisk koppling till en ung målare – och ger sig ut på en resa för att avslöja hemligheterna i sitt förflutna.

Premiär: 27 december

El Vecino – Grannen

Säsong 1

Handling: Javier har det svårt med både vuxenlivet och flickvännen. Då blir han plötsligt en superhjälte. Berättelsen är baserad på Pepo Pérez och Santiago Garcías serietidning.

Premiär: 31 december

Nya filmer på Netflix i december

Grease

Grease har premiär på Netflix i december 2019

Handling: Återvänd till high school med Pink Ladyn Sandy, ledaren för tuffingarna T-Birds Danny – och självklart en rockande skådespelarensemble.

Premiär: 1 december

12 strong

Handling: En styrka med amerikanska elitsoldater väljs ut till att bli det första förbandet som skickas till Afghanistan, som svar på terrordåden i New York den 11 september 2001.

Premiär: 1 december

The Godfather

The Godfather har premiär på Netflix i december 2019

Handling: Prisad film baserad på Mario Puzos roman om maffiapatriarken Don Corleones och hans familjs liv.

Premiär: 1 december

The Godfather: Del två

Handling: Fortsättningsfilm som skildrar hur Don Vito Corleone kommer till makten, och hur Michael Corleone blir ny maffiaboss.

Premiär: 1 december

The Godfather: Del tre

Handling: Den tredje och sista filmen om maffiafamiljen Corleone i New York. Handlar om hur Michael Corleone drömmer om att göra enbart lagliga affärer. Han letar efter sin efterträdare, och det kan bli brorsonen Vincent. Men det valet kan medföra att Michaels dröm om respekt och anseende förvandlas till ett blodigt inferno.

Premiär: 1 december

I, Tonya

Handling: Film baserad på tidernas största OS-skandal. Den lovande konståkaren Tonya Hardings ex-make planerar att bryta benet på hennes konkurrent. Frågan är hur mycket Tonya egentligen kände till?

Premiär: 1 december

The Post

The Post har premiär på Netflix i december 2019

Handling: Året är 1971 och The Washington Posts oerfarna ägare ställs inför ett ödesdigert val – att blidka maktens män eller äventyra tidningens framtid genom att stå upp för sanningen.

Premiär: 1 december

Dead kids

Handling: Den socialt klumpige Mark börjar umgås med en grupp missanpassade ungdomar som planerar att kidnappa skolans snorkige rikemansson. Men komplotten får dödliga konsekvenser.

Premiär: 1 december

Porta dos Fundos: Kristi första frestelse

Handling: Den brasilianska komikerduetten är tillbaka med ännu en bibelparodi – och denna gång som julspecial. Här får man se på när Jesus ska fira sin 30-årsdag och tar med sig en oväntad gäst hem till familjen.

Premiär: 3 december

Dansa med mig

Handling: Franskt kärleksdrama som handlar om när en ung men talangfull hiphopdansare undervisar på en prestigefull balettskola i Paris, där han plötsligt faller för en aspirerande ballerina.

Premiär: 4 december

A christmas prince: The royal baby

A Christmas Prince The Royal Baby har premiär på Netflix i december 2019

Handling: Julen står runt hörnet och lagom till dess väntas en kunglig bebis i Aldovia. Först måste dock drottning Amber rädda sin familj och sitt kungarike genom att lösa en gäckande gåta.

Premiär: 5 december

Marriage Story

Handling: Film av den Oscarsnominerade filmskaparen Noah Baumbach, handlar om ett äktenskap i kris och en familj som kämpar för att hålla ihop.

Premiär: 6 december

Mission: Impossible – Fallout

Mission Impossible - Fallout har premiär på Netflix i december 2019

Handling: Actionfilm om Ethan Hunt som åker på en yrkesmässig baksmälla när han väljer att rädda sitt team i stället för ett stulet plutonium. Nu står han inför ett race mot klockan för att undvika en kärnvapenkatastrof.

Premiär: 10 december

6 Underground

Handling: Spännande actionfilm med skådespelaren Ryan Reynold i huvudrollen. Skapad av Transformers-regeissören Michael Bay.

Premiär: 13 december

The Two Popes

Handling: Personlig skildring av en historisk vändpunkt för den katolska kyrkan. Med Anthony Hopkins och Jonathan Pryce i huvudrollerna.

Premiär: 20 december

Pedros andra chans

Handling: Musikfilm om den legendariske mexikanske sångaren Pedro Infante som inte släpps in i himlen utan endast skickas tillbaka till jordelivet för att ändra sin manschauvinistiska attityd.

Premiär: 24 december

The App

Handling: Medan han är i Rom för att filma sin första film, blir skådespelaren och den industriella arvingen Nick besatt av en datingapp som skickar honom in i en självförstörande spiral.

Premiär: 26 december

Hot Gimmick: Girl Meets Boy

Handling: Dramafilm om Hatsumi och hennes familj som lever ett normalt liv – fram till att hennes granne börjar utpressa henne och tvingar henne att vara hans tjänare.

Premiär: 28 december

Nya dokumentärer på Netflix i december

The Confession Killer

Handling: Henry Lee Lucas blev ökänd när han erkände hundratals ouppklarade mord. Den här dokumentärserien granskar sanningen – och de skrämmande konsekvenserna.

Premiär: 6 december

Tassarna bort från katterna: Nätjakten på en mördare

Handling: Dokumentär om verkliga brott. Obehagliga videofilmer online driver en grupp amatörer på nätet till att göra hemska saker.

Premiär: 18 december

After the raid

Handling: En stor invandringsattack i en liten stad i Tennessee lämnar efter sig ett emotionellt nedfall – liksom långtgående frågor om rättvisa, tro och mänsklighet.

Premiär: 19 december

Kevin Hart: Don’t F**k This Up

Handling: Komedistjärnan Kevin Hart dokumenterar problem med karriären och i äktenskapet, samtidigt som han bygger sitt varumärke, lyfter sitt team och försöker rätta till gamla misstag.

Premiär: 27 december

Nya barnfilmer på Netflix i december

Team Kaylie: Del 2

Handling: Tonårskändisen Kaylie Konrad hamnar i konflikt med rättvisan och tvingas byta ut sina fans mot en grupp mellanstadieelever när hon döms till samhällstjänst.

Premiär: 2 december

På fria vidder: Spirit får julkänslor

Handling: Animerad film om hur ett stenras och en svår snöstorm sätter en käpp i hjulet för Lucky och hennes vänner – som tvingas lista ut ett sätt att ta sig hem i tid till jul.

Premiär: 6 december

Återförenade: Jul

Handling: M’Dear och hennes systrar kämpar för att klara av att uppträda tillsammans i kyrkan, samtidigt som deras morfar lär dem en viktig läxa.

Premiär: 9 december

Paddington 2

Paddington 2 har premiär på Netflix i december 2019

Handling: Paddington börjar arbeta med en rad udda jobb för att kunna köpa den perfekta presenten till tant Lucy. Men presenten blir olyckligtvis stulen – och Paddington måste ge sig ut på äventyr för att leta rätt på den igen.

Premiär: 15 december

Fast & Furious Spy Racers

Handling: En grupp tonåringar är med om fartfyllda äventyr när de infiltrerar en racingliga som kontrolleras av en organisation med lömska planer på att ta över världen.

Premiär: 26 december

Alexa & Katie

Säsong 3

Handling: Prisbelönt tonårsserie om Alexa som försöker lägga cancern bakom sig, men träffar en ny person som gör det svårt. Samtidigt kommer Katie behöva allt stöd hon kan få från sin bästa vän.

Premiär: 30 december

Foto: Netflix

Läs mer:

Alla nya serier och dokumentärer på HBO i december 2019

Mer läsning

Femina