Eurovision Song Contest – The Story of Fire Saga och Mia Skäringer på netflix
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

Månadens mest omtalade Netflix-premiär är Mia Skäringers succéshow No More Fucks To Give, som släpps den 17 juni och garanterat kommer dra storpublik. Andra premiärer att se fram emot är Rachel McAdams och Will Ferrells parodi på Eurovision Song Contest och två säsonger av Keeping Up With The Kardashians.

Vi har hela listan med samtliga premiärer – varsågod!

Nya serier på Netflix i juni

Keeping Up With The Kardashians

Keeping Up with the Kardashians

Säsong 1 och 2 av Keeping Up with the Kardashians kommer till Netflix.

Säsong 1 och 2

Handling: Se första säsongerna av Kim, Kourtney och Khloés upptåg. Kul, glammigt – och helt beroendeframkallande.

Premiär: 1 juni.

The Real Housewives of Beverly Hills

Säsong 1 och 2

Handling: Lyx, sylvassa klackar, drama och cocktails i Beverly Hills. Mer än så behöver inte sägas.

Premiär: 1 juni.

Huset fullt igen

Säsong 5

Handling: Sista säsongen med familjer Tanner. DJ bor tillsammans med sin syster Stephanie och när hon och Jimmy kommer hem från BB uppstår en del frågetecken kring föräldraskapet. Som tur är finns det mycket hjälp att få.

Premiär: 2 juni.

Hospital Playlist

Handling: Alla dagar är extraordinära dagar för personalen och patienterna på ett sjukhus. Koreanskt drama med födslar och död och och allt däremellan

Premiär: 4 juni.

Hör du mig?

Handling: Tre vänner i ett låginkomstområde finner humor och hopp samtidigt som de hanterar dåliga pojkvänner och dysfunktionella familjer i denna kanadensiska dramaserie.

Premiär: 4 juni.

Queer Eye

Säsong 5

Handling: Fab Five beger sig till Philadelphia för att ta sig an ett nytt gäng vardagshjältar, allt från en hårt arbetande DJ till en kämpande hundfrisör.

Premiär: 5 juni.

13 Reasons Why

13 Reasons Why

Nu kommer fjärde säsongen av 13 Reasons Why på Netflix.

Säsong 4

Handling: I den sista säsongen förbereder sig Liberty High Schools seniorklass för studenten. Men innan de kan säga hej då, måste vännerna dölja en farlig hemlighet tillsammans.

Premiär: 5 juni.

Patriotic Act with Hasan Minhaj

Handling: Komediserie där Hasan Minhaj varje vecka analyserar omvärlden med vass tunga.

Premiär: 7 juni.

Reality Z

Handling: När Rio De Janeiro drabbas av en zombieattack måste deltagarna i en realityshow söka skydd i en tv-studio, och där uppstår fler problem än de hasande köttätarna. Brasiliansk skräck.

Premiär: 10 juni.

Curon

Handling: Två syskon följer med sin mamma till hennes hemstad i Italien, men när hon försvinner under mystiska omständigheter upptäcker de att skenet bedrar i den lugna lilla byn. Italiensk fantasy.

Premiär: 10 juni.

F is for Family

Säsong 4

Handling: Medan Frank hanterar ett ovälkommet besök från sin far, ägnar sig Sue åt Lamaze-klasser och Bill skapar sig ett namn i hockeyrinken.

Premiär: 12 juni.

Dating around

Säsong 2

Handling: Sex singlar går på fem blinddejter var och hoppas hitta någon de vill gå på en andra dejt med.

Premiär: 12 juni.

Försvinnandet

Handling: Ett barn försvinner från ett välbärgat område i Mexico City, men dessvärre försvåras sökandet av familjehemligheter och maktkorruption. Baserad på en verklig historia.

Premiär: 12 juni.

Den enda lögnen

Handling: Polsk dramaserie baserad på en roman av Harlan Coben. En åklagare får upp hoppet när man hittar en kropp som kan kopplas till mordet på hans syster 25 år tidigare.

Premiär: 12 juni.

The King: Eternal Monarch

Handling: En moderna koreansk kejsare går genom en mystisk portal och hamnar i en parallell värld, där han stöter på en lättretlig polis.

Premiär: 13 juni.

Marcella

Säsong 3

Handling: 18 månader senare, lever Marcella under ny identitet i Belfast, där hon har arbetar undercover och har infiltrerat en kriminell familj.

Premiär: 14 juni.

Mr Iglesias

Säsong 2

Handling: Amerikansk komediserie om en High School-lärare som försöker göra skillnad för de smarta men oengagerade eleverna på skolan.

Premiär: 17 juni.

The Order

Säsong 2

Handling: På Belgraves Universitet når kampen mellan varulvar och magiker en brytpunkt – tills en ännu större ondska hotar att förgöra dem alla. Amerikansk skräck.

Premiär: 18 juni.

The Politician

Säsong 2

Handling: Blåsningar, triangeldraman och en enfråge-kandidat skapar smutskastning i kampen om vem som ska ta hem platsen i senaten.

Premiär: 19 juni.

Golvet är lava

Handling: Lag tävlar mot varandra genom en variant på ”inte nudda mark” – fast golvet är fyllt av lava. Yes, på riktigt.

Premiär: 19 juni.

Coisa Mais Linda – det vackraste av ting

Säsong 2

Handling: Romantiskt drama från Brasilien. Det är 50-tal och en hemmafru åker till Rio de Janeiro för att träffa sin make. När hon upptäcker att han övergivit henne stannar hon kvar och öppnar en bossa nova-klubb. I säsong två möter Malu och vännerna nya kärleksintressen och nya arbetsutmaningar.

Premiär: 19 juni.

Crazy Delicious

Handling: Amatörkockar ska imponera på de mäktiga domarna med hjälp av ingredienser från en magisk ätbar skog.

Premiär: 24 juni.

Amar v vivir

Handling: Colombianskt kärleksdrama där landsortskillen Joaquin råkar ut för en tragedi som skickar honom till Bogotá, där han möter sångerskan Irene.

Premiär: 26 juni.

Dark

Säsong 3

Handling: Sista säsongen av den tyska succéserien om ett barn som försvinner. Fyra familjer söker desperat efter svar, samtidigt som de börjar nysta i ett svindlande science fiction-mysterium som sträcker sig över tre generationer.

Premiär: 27 juni.

It’s OK to not be OK

Handling: Koreanskt kärleksdrama där en antisocial författare och en vårdare på psyket möts och försöker läka varandras känslomässiga sår.

Premiär: Ännu ej satt.

Nya filmer på Netflix i juni

The Spy Who Dumped Me

Handling: Dumpad och förråd, upptäcker Audrey att hennes ex är en spion. Som tur är har hon sin bästa vän Morgan vid sin sida och de ger sig ut för att rädda världen.

Premiär: 1 juni.

Book Club

Handling: När fyra vänner läser en het historia i sin bokklubb inspireras de till modiga förändringar i sitt eget kärleksliv.

Premiär: 1 juni.

Star Trek Into Darkness

Handling: Nytolkningen av Star Trek fortsätter med den här actionfyllda uppföljaren där Kirk och Spock bekämpar ett terroristhot mot Stjärnflottan.

Premiär: 1 juni.

The Last Days of American Crime

Handling: Som ett slutgiltigt svar på terrorism och brottslighet gör den amerikanska regeringen planer för att börja sända en signal som gör det omöjligt för någon att begå brott med uppsåt. Man blir onekligen nyfiken på hur det ska gå till? Och såklart ska några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.

Premiär: 5 juni.

Choked: Money Talks

Handling: En bankanställd kvinna tyngs av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar. Men plötsligt hittar hon en till synes obegränsad mängd pengar i sitt hem. Indiskt drama.

Premiär: 5 juni

Da 5 Bloods

Handling: Från Oscarsvinnande regissören Spike Lee kommer den här historien om fyra afro-amerikanska krigsveteraner som återvänder till Vietnam.

Premiär: 12 juni.

Känn rythmen

Handling: Efter att ha misslyckats på Broadway, återvänder April till sin hemstad och börjar motvilligt träna en grupp dansare som hamnat snett inför en tävling.

Premiär: 19 juni.

Lost Bullet

Handling: En kriminell bilmekaniker rekryteras till att arbeta för polisen och fixa i ordning polisbilar för snabba biljakter. Men faran kommer fort att följa efter.

Premiär: 19 juni.

Nobody Knows I’m Here

Handling: Memo Garrido var barnartist i den Latinamerikanska musikindustrin i början av 90-talet. Numera lever han ett helt avskilt liv i södra Chile. När Marta dyker upp i hans liv förändras allt och han tvingas ta itu med incidenten som förstörde hans karriär.

Premiär: 24 juni.

Wasp Network

Handling: Baseras på en sann, gripande historia. Kubanska spioner infiltrerar exilgrupper på 90-talet för att förhindra terrorism mot ön, men till ett högt personligt pris.

Premiär: 19 juni.

One Way Tomorrow

Handling: Två främlingar möts på ett tåg och hittar otippade gemensamma nämnare i sina turbulenta kärleksliv.

Premiär: 19 juni.

Eurovision Song Contest – The Story of Fire Saga

Eurovision Song Contest på Netflix

Will Ferrell och Rachel McAdams i Eurovision Song Contest – The Story of Fire Saga på Netflix.

Handling: Egenproducerad film om två isländska småstadssångare som får chansen att uppfylla sina drömmar om att delta i världens största sångtävling. Med Will Ferrell och Rachel McAdams.

Premiär: 26 juni.

Adú

Handling: Tre livshistorier vävs samman när immigranter riskerar sina liv vid Gibraltarsundet.

Premiär: 30 juni.

One Take

Handling: Medlemmarna i den thailändska tjejgruppen BNK48 förbereder sig för sin sjätte singel och delar med sig av sina framgångar och motgångar.

Premiär: Oklart ännu.

Nya dokumentärer på Netflix i juni

Spelling The Dream: Rättstavningsmästarna

Handling: Vi får följa fyra hoppfulla konkurrenter i denna dokumentär som utforskar trenden med att indi-amerikaner vunnit Scripps National Spelling Bee sedan 1999.

Premiär: 3 juni

Lennox Hill

Handling: En intim inblick i fyra läkares liv när de hanterar med- och motgångar i arbetet på det berömda Lenox Hill Hospital i New York City.

Premiär: 6 juni.

Babies

Säsong 2

Handling: Bebisar är redan från början rustade för att hantera mänskliga livets komplexitet. Denna film beskriver forskningen bakom insikten.

Premiär: 19 juni

Father Soldier Son

Handling: När sergeant Brian Eisch skadas svårt i Afghanistan, startar en resa som består av kärlek, förlust, upprättelse och ursprung för honom och hans söner.

Premiär: 19 juni.

Athlete A

Handling: Följ reportrarna från Indianapolis Star som avslöjade storyn om den amerikanska landslagsläkaren Larry Nassar, som under årtionden begick övergrepp på gymnasterna han arbetade med. Gymnasterna berättar också sina egna historier.

Premiär: 24 juni.

Home Game

Handling: Från voodoo-brottning i Kongo till roller derby i Texas – här utforskars ovanliga och spännande sportstraditioner runt om i världen.

Premiär: 26 juni

Nya komedishower på Netflix i juni

Jo Koy: In His Elements

Handling: Jo Koy tar oss med till Filippinerna där han hyllar sitt arv genom skämt om livet som filippin-amerikan samtidigt som han lyfter fram Manilas kultur.

Premiär: 12 juni.

No More F*cks To Give

Mia Skäringer i No More Fucks to Give på Netflix

Se Mia Skäringer i No More Fucks to Give på Netflix.

Handling: Mia Skäringers hyllade föreställning om jämställdhet och bristen på densamma kommer till Netflix! Detta efter att hon turnerat landet runt med showen och även visat den på bioduken.

Premiär: 17 juni.

George Lopez: We’ll Do It For Half

Handling: George Lopez återvänder till sina stand-up-rötter med denna Netflixspecial. Han tar upp rasfrågor, politik och livet i den latinamerikanska miljön.

Premiär: 30 juni.

Eric Andre: Legalize Everything 

Handling: En specialföreställning med den amerikanske komikern Eric Andre.

Premiär: 23 juni.

Barnserier och filmer på Netflix i juni

Fablernas värld

Handling: Minns du Fablernas värld från barndomen? I 50 år har den lilla ugglan levererat putslustigheter och snusförnuftigheter från djurens äventyr i skogen. I sommar kan du återse dem i en animerad version.

Premiär: 10 juni

True: Rainbow Rescue

Handling: True och Bartleby vågar sig till andra sidan av regnbågen för att hämta hem Dillydally – en modig utforskare som är regnbågskungens bästa vän!

Premiär: 2 juni.

Kipo and the Age of Wonderbeasts

Säsong 2

Handling: Det krävs kraft och hjärna för att rädda Lio och slå Scarlemagne, så Kipo försöker behärska sina krafter och gå på djupet med sitt ursprung.

Premiär: 12 juni.

Alexa & Katie Part 4

Handling: Sommaren är över, och Alexa och Katie börjar sitt sista skolår. De har genomgått så mycket tillsammans – men det finns mer att övervinna.

Premiär: 13 juni.

Rhyme Time Town

Handling: Två bästa vänner hittar på äventyr i hemstaden Rhyme Time Town, en fantastisk plats fylld med rymdfigurer.

Premiär: 19 juni.

Animé på Netflix i juni

Baki

Handling: Medan kampsportsmästaren Baki Hanma tränar hårt för att överträffa sin legendariske pappa, anländer fem dödsdömda fångar till Tokyo för att utmana honom.

Premiär: 4 juni.

A Whisker Away

A Whisker Away på Netflix

Animerat äventyr i A Whisker Away på Netflix.

Handling: En säregen flicka förvandlar sig till en katt för att dra till sig uppmärksamhet från killen hon är kär i. Men gränsen mellan människa och djur börjar snart suddas ut.

Premiär: 18 juni

BNA

Handling: I en tvättbjörns skepnad söker Michiru sin tillflykt i Anima-Citys specialzon. Till sin hjälp har han vargen Shirou.

Premiär: 30 juni.

Foto: Netflix

LÄS MER:

Molly Sandén sjunger i Netflix film om Eurovision Song Contest

Här är de 5 bästa nyheterna på HBO i juni

Det kommer en ny tv-serie om Lisbeth Salander

Mest läst