Törstar du efter en ny bra serie att plöja, eller är du mer sugen på att vila ögonen på en förbluffande dokumentär? Oavsett vad har du hittat rätt. Netflix har nämligen släppt alla sina nyheter för november – här är hela listan.

Nya serier på Netflix i november

Hache

Säsong 1

Handling: Serie skapad av Verónica Fernández. Utspelar sig i 60-talets Barcelona och handlar om Helena som vinner en kartelledares hjärta, samtidigt som hon finslipar de färdigheter som krävs för att klättra till organisationens topp.

Premiär: 1 november

Atypical

Säsong 3

Handling: Komediserie med bland andra Jennifer Jason Leigh och Keir Gilchrist. Handlar om karaktären Sam som brottas med nya utmaningar när han börjar sitt första år på college.

Premiär: 1 november

 Atypical säsong tre har premiär på Netflix i november 2019

Säsong tre av Atypical har premiär på Netflix i november 2019.

We are the Wave

Säsong 1

Handling: Nervkittlande tysk dramaserie baserad på det världskända experimentet ”The Third Wave”. Serien handlar om hur en historielärare i USA skapar en påhittad rörelse ­– med målet att visa hur fascism kan få fäste i samhället. Serien är baserad på en ungdomsbok från 1980-talet.

Premiär: 1 november

Fab 5: We’re in Japan!

Säsong 1

Handling: Uppskattad realityserie om Fab Five, som befinner sig i Tokyo för att sprida glädje, lära känna kulturen – och hjälpa fyra japanska män och kvinnor att våga vara sig själva.

Premiär: 1 november

Fab 5: We're in Japan! har premiär på Netflix i november

Fab 5: We’re in Japan! har premiär på Netflix i november.

The End of the F***ing World

Säsong 2

Handling: Brittisk dramaserie som utspelar sig två år efter James och Alyssas hårresande roadtrip – där en kvinna släpps ur fängelset och ger sig ut på jakt efter revansch.

Premiär: 5 november

Scams

Säsong 1

Handling: Handlar om hur en ung välmenande man som drabbats hårt av Lehman-kollapsen börjar jobba med bluffsamtal. Något som gör att han blir allt djupare indragen i den kriminella undre världen.

Premiär: 6 november

Greenleaf

Säsong 4

Handling: Det första avsnittet av denna dramaserie lockade drygt tre miljoner tittare. Nu är berättelsen inne på sin fjärde säsong – och i den måste Greenleaf-familjen stå starka när nya krafter tar kontrollen. Gömda hemligheter riskerar dock att splittra deras allianser.

Premiär: 6 november

Green Eggs and Ham

Säsong 1

Handling: Animerad serie om karaktärerna Guy och Sam, som trots sina olikheter åker på en resa tillsammans för att försöka rädda ett utrotningshotat djur. Under resans gång lär de sig nya saker om bland annat hopp, vänskap – och mat.

Premiär: 8 november

Busted!

Säsong 2

Handling: Realityserie om sju amatördetektiver som tar sig an olika mysterier för att komma närmare en lösning på den största gåtan av dem alla – nämligen vad som hände med projekt D…

Premiär: 8 november

Little Things

Säsong 3

Handling: Romantiskt drama om karaktärerna Kavyas och Dhruvs. I takt med att deras relation går från att vara ett samboförhållande till att blir ett långdistansförhållande börjar deras respektive resor mot självkännedom påverka deras liv som par.

Premiär: 9 november

Patriot Act with Hasan Minhaj

Säsong 5

Handling: Komediserie där Hasan Minhaj varje söndag delar med sig av sina skarpsynta betraktelser och nyanserade perspektiv på kultur, nyheter och politik.

Premiär: 10 november

The Stranded

Säsong 1

Handling: Nervkittlande serie om en grupp tonåringar som blir strandsatta på den avlägsna ön Andamansjön. Efter att flera mystiska händelser har inträffat inser de att de enda som kan rädda dem är de själva.

Premiär: 14 november

I’m with the Band: Nasty

Säsong 1

Handling: Känslosam realityserie som handlar om popstjärnan Charli XCX som är mentor för ett tufft tjejband. Under resans gång lär hon sig vad som är nyckeln till framgång.

Premiär: 15 november

The Club

Säsong 1

Handling: Dramaserie om ett gäng rika ungdomar från Mexiko. När de börjar sälja ecstasy på egen hand får de problem med allt från andra knarklangare till polisen och sina egna familjer.

Premiär: 15 november

The Yard

Säsong 2

Handling: Kriminaldrama med bland andra Demet Evgar och Ceren Moray. Handlar om hur en chockerande sanning kommer upp till ytan samtidigt som Deniz kämpar med intriger, Kudret drar åt skruvarna och Ecem konfronterar ett växande hot.

Premiär: 15 november

Leksaker vi minns

Säsong 3

Handling: Dokumentärserie som ger oss en djupdykning i de spännande historierna bakom vår barndoms mest älskade leksaker.

Premiär: 15 november

The Crown

Säsong 3

Handling: Den tredje säsongen av The Crown utspelar sig mellan 1964 och 1977 och handlar bland annat om upptäckten om att drottningens rådgivare Anthony Blunt var sovjetisk spion, samt hur Harold Wilson blev premiärminister för första gången.

Premiär: 17 november

Till havs

Säsong 2

Handling: Känslosam och nervkittlande thrillerserie om mysterier som inträffar på en lyxkryssare på väg från Spanien till Brasilien.

Premiär: 22 november

Dolly Parton’s Heartstrings

Säsong 1

Handling: Serie som har inspirerats av Dolly Partons klassiska countrylåtar. Bygger på åtta berättelser där bland annat familj, tro och förlåtelse får liv.

Premiär: 22 november

Dolly Parton's Heartstrings har premiär på Netflix i november.

Dolly Parton’s Heartstrings har premiär på Netflix i november.

 Naild It! Holiday!

Säsong 2

Handling: Realityserien Naild It! Holiday! är tillbaka och denna gång får Nicole Byer och Jacques Torres sällskap av nya gästdomare för att se vilka julkatastrofer som väntar.

Premiär: 22 november

Ingen tittar på

Säsong 1

Handling: Brasiliansk komediserie om den rebelliske skyddsängeln Uli. Han är ny på jobbet, men bestämmer sig ändå för att gå sin egen väg – något som leder till chockerande upptäckter om hur världen styrs.

Premiär: 22 november

Singapore Social

Säsong 1

Handling: Realityserie om ett gäng unga människor i Singapore som rör sig mellan karriär, romans och familj.

Premiär: 22 november

Narcoworld: Dope Stories

Säsong 1

Handling: Serie som utforskar alla aspekter av den globala droghandeln. Från USA och Brasilien till Storbritannien och Frankrike.

Premiär: 22 november

Final Space

Säsong 2

Handling: Komediserie där Gary och hans besättning letar över hela galaxen efter Quinn – samtidigt som de måste hantera flera märkliga incidenter.

Premiär: 24 november

Mytho

Säsong 1

Handling: Elvira börja misstänka att hennes man har en affär, och låtsas därför vara allvarligt sjuk för att fånga hans uppmärksamhet. Men lögnen får enorma konsekvenser.

Premiär: 28 november

Merry Happy Whatever

Säsong 1

Handling: Amerikansk komediserie där Dennis Quaid spelar en viljestark pappa som försöker hantera julstressen när hans dotter tar med sig sin nya pojkvän för att fira jul hos dem.

Premiär: 28 november

Merry Happy Whatever har premiär på Netflix i november

Merry Happy Whatever har premiär på Netflix i november.

The movies that made us

Säsong 1

Handling: Serie som berättar den verkliga historien bakom några av de jättefilmer som format flera generationer.

Premiär: 29 november

Sugar Rush: Julspecial

Säsong 1

Handling: Bakningsprogrammet Sugar Rush i vinterkostym. I den här säsongen har alla programmets tävlingar nämligen jultema.

Premiär: 29 november 

Nya filmer på Netflix i november

Drive

Handling: Actionfilm om en ökänd tjuv som samarbetar med en streetracer för att genomföra en stor kupp som involverar ett farligt spel med myndigheterna – som har sina egna smutsiga hemligheter.

Premiär: 1 november

Wonder

Handling: En pojke med ett annorlunda ansikte har blivit hemskolad hela livet. Men nu ska han börja i en vanlig skola – och måste därför hitta vänner bland sina mobbare.

Premiär: 1 november

Wonder har premiär på Netflix i november

Wonder har premiär på Netflix i november.

Grace of Monaco

Handling: Grace Kelly och Furst Rainier III av Monaco har gift sig, och Grace har helt gått upp i rollen som mor och äkta maka. Men när Grace, numera prinsessa av Monaco, får ett erbjudande om att återvända till Hollywood, funderar hon på saken – samtidigt som hon hjälper sitt land i en dispyt med Frankrike.

Premiär: 1 november

Holiday in the wild

Handling: Romantiskt drama med Kristin Davis och Colin Moss i huvudrollerna. Filmen handlar om Kate, som efter att hennes barn flyttat hemifrån, väljer att resa till Afrika – där hon hittar en ny mening med livet. Och kanske kärleken.

Premiär: 1 november

Holiday in the wild har premiär på Netflix i november

Holiday in the wild har premiär på Netflix i november.

The King

Handling: Verklighetsbaserat drama om Prins Hal, som måste gå från att vara en oansvarig festprisse till att bli en krigarkonung – och möta hot från in- och utsidan av slottets murar för att vinna slaget om England.

Premiär: 1 november

Mannen som trotsade tyngdlagen

Handling: Dramafilm om en pojke som uppfostras i avskildhet och växer upp till en märkvärdig man – och internationell kändis. Men som längtar efter mänsklig kontakt.

Premiär: 1 november

Tune in for love

Handling: Ett gripande och romantiskt drama om en student och en tystlåten tonåring som träffar varandra på ett bageri på 1990-talet. De försöker hitta varandra genom åren – men ödet tycks hela tiden hålla dem åtskilda.

Premiär: 5 november

Call me by your name

Handling: Romantisk dramafilm som bygger på romanen med samma namn. Utspelar sig i Italien 1983 och handlar om hur 17-åriga Elio knyter ett livsförändrande band till sin pappas karismatiske forskningsassistent Oliver.

Premiär: 7 november

Call med by your name har premiär på Netflix i november

Call med by your name har premiär på Netflix i november.

Paradise Beach

Handling: Actiondrama som handlar om Mehdi som släpps ur fängelset och planerar för att ge igenom för gammalt groll. Men först måste han återförenas med sitt gäng – som numera bor på en idyllisk plats i vackra Thailand.

Premiär: 8 november

Let it snow

Handling: Ungdomlig julfilm med romantiska inslag. En kylig julafton drar en snöstorm in över den lilla staden – och för några av invånarna påverkar det allt från vänskap och kärlek till hela deras framtid.

Premiär: 8 november

Klaus

Handling: Animerad julfilm där Zara Larsson gör ledmotivet. Handlar om hur en oväntad vänskap mellan en ung brevbärare och en tillbakadragen leksakstillverkare plötsligt uppstår.

Premiär: 15 november

Earthquake Bird

Handling: Romantiskt drama med Alicia Vikander i en av rollerna. Utspelar sig i 70-talets Tokyo där en gåtfull kvinna misstänks för att ha mördat sin vän som plötsligt försvunnit efter deras triangeldrama med en fotograf.

Premiär: 15 november

House Arrest

Handling: Mörk komedi om en man som är oförmögen att kontrollera sina rädslor låser in sig i sitt hem för att stänga världen ute.

Premiär: 15 november

The Knight Before Christmas

Handling: Julfilm med bland andra Vanessa Hudgens. Handlar om hur magiska krafter förflyttar en medeltida riddare till nutiden, där han faller för en naturvetenskapslärare som tappat tron på kärleken.

Premiär: 21 november

The Knight Before Christmas på Netflix

The Knight Before Christmas har premiär på Netflix i november.

Min lillebror

Handling: Kriminaldrama om en tonåring som går från en våldsam hemmiljö till ett brutalt ungdomshem där han måste vänja sig vid den tuffa tillvaron för att överleva.

Premiär: 22 november

Sagan om Konungens återkomst

Handling: Klassisk fantasyfilm om Frodo och Sam som fortsätter sin vandring mot Domedagsberget i Mordor för att tillintetgöra Ringen. Med sig på resan har de varelsen Gollum. Filmen är del tre i Sagan om ringen-trilogin.

Premiär: 25 november

The Irishman

Handling: Kriminaldrama om en torpeds erfarenhet av organiserad brottslighet i USA efter andra världskriget.

Premiär: 27 november

The Lego Movie 2

Handling: Duplo-aliens kidnappar Lucy och Batman, samtidigt som mästerbyggaren Emmet ger sig ut i rymden för att rädda dem.

Premiär: 27 november

Holiday Rush

Handling: Familjefilm som handlar om en ensamstående pappa som blir av med jobbet – precis före jul. Något som leder till att han och hans fyra bortskämda barn måste lära sig vad äkta glädje faktiskt är.

Premiär: 28 november

Min borttappade kropp

Handling: Romantisk dramafilm om hur äventyr, ung kärlek och barndomsminnen flätas samman när en avhuggen hand reser genom Paris i jakt på sin ägare i den här prisbelönta animerade filmen.

Premiär: 29 november

Atlantique

Handling: Dramafilm som utspelar sig i en förort till Dakar. 17-åriga Ada förälskar sig i byggnadsarbetaren Souleiman, som återvänder till området efter att ha varit försvunnen till havs.

Premiär: 29 november

Nya dokumentärer på Netflix i november

Branden i Paradise

Handling: En dokumentär där överlevande berättar om den tragiska branden som ödelade staden Paradise år 2018 – och blev den dödligaste skogsbranden i Kaliforniens historia.

Premiär: 1 november

The Devil Next Door

Handling: En gammal man ställs inför rätta i Israel, anklagad för att vara den ökände koncentrationslägervakten som kallades Ivan den förskräcklige.

Premiär: 4 november

Maradona i Mexiko

Handling: Samhällsdokumentär om Maradona som kommer till Culiacán, hjärtat av Sinaloa-kartellen för att rädda det lokala fotbollslaget.

Premiär: 13 november

Bikram: Yogalärare, guru, förövare

Handling: Den karismatiske grundaren av det globala fenomenet bikramyoga verkade ha allt – fram till att chockerande anklagelser mot honom uppdagades.

Premiär: 20 november

Broken

Handling: Undersökande dokumentärserie som visar hur vårdslöshet och lögner vid marknadsföring av populära produkter från allvarliga konsekvenser för konsumenter.

Premiär: 27 november

Nya barnfilmer på Netflix i november

Hej Ninja

Handling: Bästisarna Wesley och Georgie och deras kattkompis Pretzel förvandlas till ninjor och ser sin in en magisk värld där de löser problem och blir hjältar.

Premiär: 1 november

Sanna höstfestivalen

Handling: Det dags att skörda babbeläpplen i Regnbågslandet, men Dyster-Suren vill inte att det ska bli höst. Kan Sanna och hennes vänner trots det rädda skördefesten?

Premiär: 1 november

She-Ra och prinsessrebellerna

Handling: Cathra lovar att ervöra Etheria, Glimmer kämpar med sin nya roll och Adora och prinsessorna står inför nya och gamla faror.

Premiär: 5 november

Harvey-tjejerna för alltid!

Handling: På Harvey Street är det barnen som styr. Glass står alltid på menyn och det känns som lördag hela veckan.

Premiär: 12 november

Lama Lama

Handling: Barnboksfiguren Lama Lama får liv i den här mysiga serien om familj, vänner – och nya påhitt.

Premiär: 15 november

Trolls: Ett gäng med sväng!

Handling: Säsong åtta av serien om de älskade små trollen i byn Trollby.

Premiär: 22 november

Minimonster räddar julen

Handling: Minimonstren får i uppdrag att hitta jultomtens borttappade ren – fortast möjligt.

Premiär: 26 november

Foto: Netflix

Läs mer:

Alla nya serier och filmer på HBO i november 2019

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: