Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Bradley Cooper vill göra en A Star Is Born-konsert

26 apr, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Vad sägs om en hel konsert med A Star Is Born-stjärnorna Lady Gaga och Bradley Cooper? Ja tack!
Annons

Lady Gaga och Bradley Cooper fängslade miljoner när de sjöng balladen Shallow under Oscarsgalan i februari. Men det var faktiskt bara deras andra liveframträdande tillsammans och sedan dess har det inte blivit några fler gig.

Trots fansens förhoppningar finns inga planer på en A Star Is Born-turné, så att få se duon igen har verkat ganska osannolikt – tills nu.

När Cooper besökte The Ellen DeGeneres Show i veckan avslöjade skådespelaren att han skulle vilja återförenas med Gaga för en exklusiv A Star Is Born-konsert:

– Det vore så coolt att läsa manuset live på scen och sjunga låtarna i ordning, sa han till programledaren Ellen DeGeneres.

44-åringen berättade också att ett framträdande från den populära filmen spelades in framför en enorm festivalpublik i Glastonbury, som egentligen var där för att se helt andra band. Då filmen ännu inte haft premiär gick musiken inte ut i högtalarna, något som fick besökarna att kasta flaskor mot en skäggig Cooper.

Annons

– Vi fick inte släppa musiken, så de hörde ingenting under hela framträdandet. De tyckte säkert att jag var en idiot, berättade han med ett skratt i programmet.

Än så länge har Lady Gaga inte kommenterat Coopers uttalande, men vi håller tummarna att hon också är game!

Bradley Cooper gästar Ellen DeGeneres – se intervjun:

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Foto: TT

Annons