Lady Gaga och Bradley Cooper fängslade miljoner när de sjöng balladen Shallow under Oscarsgalan i februari. Men det var faktiskt bara deras andra liveframträdande tillsammans och sedan dess har det inte blivit några fler gig.

Trots fansens förhoppningar finns inga planer på en A Star Is Born-turné, så att få se duon igen har verkat ganska osannolikt – tills nu.

När Cooper besökte The Ellen DeGeneres Show i veckan avslöjade skådespelaren att han skulle vilja återförenas med Gaga för en exklusiv A Star Is Born-konsert:

– Det vore så coolt att läsa manuset live på scen och sjunga låtarna i ordning, sa han till programledaren Ellen DeGeneres.

44-åringen berättade också att ett framträdande från den populära filmen spelades in framför en enorm festivalpublik i Glastonbury, som egentligen var där för att se helt andra band. Då filmen ännu inte haft premiär gick musiken inte ut i högtalarna, något som fick besökarna att kasta flaskor mot en skäggig Cooper.

– Vi fick inte släppa musiken, så de hörde ingenting under hela framträdandet. De tyckte säkert att jag var en idiot, berättade han med ett skratt i programmet.

Än så länge har Lady Gaga inte kommenterat Coopers uttalande, men vi håller tummarna att hon också är game!

Bradley Cooper gästar Ellen DeGeneres – se intervjun:

Läs mer:

Se Lady Gaga och Bradley Cooper sjunga Shallow under Oscarsgalan 2019

Lady Gagas rörande hyllning till Bradley Cooper under Oscarsgalan

Lady Gaga hyllar A Star Is Born med gigantisk tatuering

Lady Gaga slår nytt rekord med musiken från A Star Is Born

Foto: TT

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: