Regé-Jean Page som Simon Basset och Phoebe Dynevor som Daphne Bridgerton.

Netflix

Det har blivit en riktig succé, Familjen Bridgerton, dramaserien som just nu ligger högt på Netflix topplistor över mest sedda program och filmer.

Serien följer de åtta syskonen i familjen med samma namn som titeln och deras bravader i överklassens London. De är på jakt efter kärlek och lycka och serien är baserad på Julia Quinns romanserie. Många av de böckerna har hamnat på New York Times bestseller-lista.

Blir det en andra säsong av Familjen Bridgerton?

Hittills har åtta avsnitt producerats, och även om Netflix ännu inte bekräftat att en till säsong är i görningen så har Production weekly rapporterat om att ett projekt vid namn Bridgerton 02 ska börja filmas i mars. Så det är långt ifrån omöjligt att det kommer en uppföljare.

Serien är fylld av romanser, och en av de mer uppmärksammade är den mellan första säsongens huvudroll Daphne Bridgerton (spelad av Phoebe Dynevor) och Simon Basset (Regé-Jean Page).

Skådespelarna har inga kända partners, vilket har fått Familjen Bridgerton-fansen att hoppas på att deras relation sträcker sig bortom manuset.

”Vi tåflörtar just nu”

Men hur ligger det då till? I en intervju med Access Hollywood får de frågan varifrån gnistorna dem emellan kommer. Det får dem båda att skratta innan Simon Basset-skådisen svarar:

– Jag tror att allt som man behöver veta är det som filmats. Det är därför vi kunde presentera det så fint för er, alla gnistor som slår kommer från det vackra manuset vi fick. Så jag tror att det gnistrande materialet räcker mer än väl, svarar Regé-Jean Page.

Programledare Kit Hoover ger sig dock inte, utan säger skämtsamt att de sitter i samma rum och bara låtsas vara på olika platser.

– Vi tåflörtar just nu, skämtar Regé-Jean Page tillbaka.

Nej, så romansen mellan Daphne Briderton och Simon Basset verkar stanna på Netflix.

LÄS MER:

Tips på serier att se efter Familjen Bridgerton

Tv-serierna du vill ha koll på 2021

4 sevärda dokumentärer på Netflix i januari

Utvald läsning

Femina