503 Service Unavailable

Efter två månader isär har mångsysslaren Carolina Gynning, 41, och hennes Viktor Philipsson, 34, återigen hittat tillbaka till varandra. I varsitt kärleksfullt inlägg på Instagram avslöjar de att de är ett par.

– Ja det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, säger Gynning till Expressen.

Det var förra sommaren som Carolina och Viktor för första gången syntes tillsammans på röda mattan och kort därefter bekräftade Carolina i sin egen podd Gynning & Berg – Hittar sig själva att hon hittat kärleken.

– Det är väldigt nytt, men jag är så jävla kär. Jag är så jävla kär Berg, så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var ”love at first sight”. Vi hånglade efter typ en timme, sa hon då.

Viktor Philipsons ord om återföreningen

Men så i början på juni kom den tråkiga nyheten att Carolina och Viktor valt att gå skilda vägar. Redan då berättade Carolina dock att hennes känslor gentemot ex-pojkvännen förblev de samma och att hon hoppades på att de skulle kunna hitta tillbaka till varandra någon dag. Det fanns ingen dramatisk orsak bakom uppbrottet utan relationen hade enligt Carolina utvecklat sig till en stark vänskapsrelation.

Därför är det kanske inte så konstigt att ingen höjde på ögonbrynen när Carolina ju längre in i sommaren vi kom började ses tillsammans med Viktor allt mer frekvent. Inte minst tillsammans med hans familj. Viktor är nämligen son till Aje Philipsson och därmed bonusson till tv- och podcast-profilen Bathina Philipsson – en person som Carolina under relationen med Viktor byggt ett nära band med.

Men efter att ha deltagit under en familjemiddag tidigare i veckan väljer nu alltså både Viktor och Carolina att gå ut med den stora nyheten att de återigen är ett par.

“Det finns bara en av oss”, skriver Viktor till en bild på honom själv och flickvännen i ett inlägg på Instagram.

Visa det här inlägget på Instagram

There is only one of us ❤️

Ett inlägg delat av viktorphilipson (@viktorphilipson)

“Vi ska fira kärleken”

För Expressen berättar Carolina att det tillfälliga uppbrottet känns som en naturlig del av relationen med Viktor och att de båda två behövde tiden isär för att kunna samla sina tankar.

– Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint, säger hon till tidningen.

Carolina och Viktor har tidigare berättat om sina storslagna planer tillsammans och separationen verkar inte ha lyckats sätta stopp för dem.

– Vi har faktiskt rätt mycket planer tillsammans. Vi tänker satsa hårt på vår Youtube-kanal. Sen har både jag och Viktor en massa egna projekt. Men vi kommer jobba ihop och göra mycket spännande saker. Vi kommer att åka till Ibiza och Marbella och ha det härligt tillsammans. Vi ska fira kärleken, säger Carolina Gynning.

LÄS MER:

Gynning och Berg om mens och snippan efter förlossning

Carolina Gynning om utbrottet mot pojkvännen: Får ångest

Carolina Gynning om tunga känslorna: Ångesten kommer aldrig försvinna