Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Då har Stranger Things säsong 3 premiär

18 jul, 2018 
AvMalin Ny
Stranger Things Säsong 3
Den första teasertrailern till Stranger Things säsong 3 har nu kommit och enligt den får vi vänta ett bra tag innan vi får se vad som har hänt karaktärerna i Hawkins, Indiana, igen. Se trailern här och läs om premiären för säsong 3!
Annons

Serien Stranger Things har gått och blivit en av Netflix största succéer någonsin, och vi är många som ser fram emot seriens tredje säsong. Och tyvärr ser det ut som att vi får vänta ett tag till innan vi får se vad som har hänt karaktärerna i Hawkins, Indiana.

Vad handlar Stranger Things säsong 3 om?

Nu har den första teasertrailern för Stranger Things säsong 3 släppts och i den får vi bland annat veta att den lilla staden Hawkins har fått en galleria som heter The Starcourt Mall, som handlingen i den tredje säsongen tycks kretsa kring. Den omtyckta karaktären Steve Harrington är dessutom tillbaka och enligt trailern tycks han ha skaffat sig ett jobb på en glassbar.

När har Stranger Things säsong 3 premiär?

Av teastertrailern framgår också att vi får vänta i ett helt år innan succéseriens tredje säsong väntas ha premiär, närmare bestämt sommaren 2019. Produktionen är dock redan igång.

Se trailern nedan!

Källa: Harpers Bazaar 

Läs även:

Annons